reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zachcianki

reklama
Ja wmusiłam w siebie dwie kanapki z serem topionym ale to tylko dlatego żeby coś zjeść ,a najważniejsze jest picie przy takim upale.Mamy pyszne paróweczki hod dogi które wręcz uwielbiam ale dziś jak je zobaczyłam a raczej poczułam to od razu dostałam zgagi :laugh: :laugh:

a mi sie nic nie che jesc...choc sasiadka cos gotuje i ladnie pachnie:) pewnie jak by mi ktos podal, to bym zjadla:) och, tesknie troche za taka polska rybka z frytkami z wczasow nad morzem :p

Ja dzis na obiad serwuje mlode ziemniaczki z kefirem, jajko sadzone i mizeria Mniam ide zaraz to szykowac bo mi juz slinka cieknie ::)

Aneczko, ja tez sie ukrywam przed mama z tymi zupkami - ostatnio niestety widziala nasze zakupy a tam cała zgrzewka zupek :O

A dzis Piotrek zrobił pizze, bo mi sie nie chcialo nic gotowac.. jest tak goraco, że leże w samej bieliznie na reczniku na podlodze pod wentylatorkiem.... I wlasnie wyrzucilam dwie puste but 1,5 l po wodzie (przez godzine z hakiem tyle wypilam)...

reklama
ale mi narobiłyscie ochoty na to piwko.... Tylko czy w razie czego (jakby sie zaczelo) to nie ma jakiegos wpływu - w koncu pare %-ów tam jest w takim piwku.... Zeby mnie ktos pozniej w szpitalu nie opieprzyl, że cos piłam, bo to wiadomo na kogo sie trafi???

Do góry