reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zachcianki

Ja teraz pod koniec ciąży mam odwrotnie(nawet 2 razy dziennie)Przed ciążą chodziłam niekiedy raz na tydzień ::) A czekolade jem dziennie ;D

reklama
Ja miałam problem jakiś czas temu i jadłam 2 razy dziennie jogurt z płatkami śniadaniowymi w dużej ilości i pomogło .A teraz to gonię codziennie do toalety a kupkę to nawet kilka razy dziennie

A co do czekoladki to nawet nie pamiętam kiedy jadłam ostatnio .Wiem że jak byłam w ciąży z Adą tosię nią obżerałam od 7 miesiąca a teraz to mnie nie rusza .Najwięcej to picia i co jakiś czas cola

ALE TEMA OBRAŁYSMY :D :D :D TAK NIKT NIE MOWIŁ ZE BEDZIE LEKKO JA TO CODZIENNIE MUSZE WCINAC KANAPKE Z NUTELLA INACZJ DZIEN STRACONY PARANOJA JAKB MI TAK BRAKŁO TO SIE ZAŁAMIE CHYBA SIE UZALEZNIŁAM ;D ;D

Madziu ja ostatnio odkrylam nowa serie Vifona i zakochalam sie w zupce kim-chi Mnnniam moge codziennie wcinac ;D Dobrze ,ze mama o tym nie wie bo krzyczy na mnie jak jem cos niezdrowego teraz :laugh:

reklama
Do góry