reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki

reklama
wcinam truskawki i morelki,zapijam złotą Pepsi a do tego zaraz przyjadą jagódki ;D kumpel Darka jak wczoraj usłuszał,że bym zjadła,to dzis mi kupił :) milutko...tylko babacia się smieje że po jagodach ma się zatwardzenie :laugh: ooo.jeszcze znalazłam gdzieś krówki ;D i zamiast zatwardzenia to będzie sranko jak malowanko ;D ;D ;D

MNIE TEZ SIE COS WYDAJE ZE NASTEPNA W KOLEJCE JESTES TY WIOLCIU WIEC SZAMAJ ILE SIE DA BO POZNIEJ NIC Z PRZYJEMNOSCI

OLEŃKO zjadłam tą zupę juz na siłę ,może to też z wrażenia ,wszystko muszę teraz szybko załatwiać ,bo siostra męża dzwoniła że zaklepała już wyjazd do GRECJI i dziś byłam o kredyt wakacyjny.Jutro mam przyjechać i będe wiedzieć czy się udało go dostać ,bo to też zależy od babki w banku .A mam tam stałe wpływy od 3 lat ,więc może nie będzie problemu .Wczoraj jak się dowiedziałam że jadą to aż mi łzy w oczach stanęły .że ja nie mogę .GŁUPIE HORMONY

NIESTETY MUSIMY SOBIE DUZO ODMOWIC W TYM ROKU ALE ZA TO JAKIM CUDOWNYM KOSZTEM PRADA WIOLU MAM TYLKO NADZIEJE ZE TY NIE ZOSTAJESZ W DOMCIU ZUPEŁNIE SAMA???

Mąż niech jedzie z dzieciaczkami ,muszą też odpocząć ,cały rok haruje na okrągło ,bo jakby nawet nie pojechał to teściowa by go zajechała w polu bo jego brata też nie będzie.A jeśli chodzi o pomoc to niestety muszę sobie radzić sama ,choć mieszkam z mamą w jednym domu .Zawsze umywała ręce od pomocy nam i dalej tak jest ,nawet dziś zrobiła afere że nie wyczyściłam domestosem toalety jak ja ledwo łażę i jest mi niedobrze .Ale ja sobie poradzę ,nie będzie mi później wypominać ile to ona musiała siedzieć z dzieckiem .

BIDULKA Z CIEBIE CHOLEWKA MUSZE SPADAC MOJ OJCIEC DOSTAŁ ATAKU KOLKI NERKOWEJ ZADZWONIŁAM PO POGOTOWIE I CZEKAMY STRASZNIE SIE MARTWIE BO NIE WYGLADA DOBRZE BOZE OBY SZYBCIUTKO PRZYJECHALI

reklama
Do góry