reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki

dziewczyny sory ze na tym watku wczoraj pogotowie zabrało tate wygladal strasznie był biały jak sciana dostał z mety dwa zastrzyki ale juz wiezorem jechalismy go odebrac cala noc nie spał i dzisiaj juz bylismy z nim u lekarza dostał kolejny zastrzyk i antybiotyki teraz odsypia nocke i jest juz lepiej miejmy nadzieje ze tak juz zostanie dziekuje wam za wsparcie my naprawde jestesmy jak jedna wielka rodzina

reklama
Basiu ciesze sie ,ze juz lepiej z tata, kolka nerkowa to cos okropnego i podobno koszmarnie boli.Biedny pewnie sie nacierpial

Basieńko strasznie się cieszę, że tato czuje się lepiej, bidulek się ucierpiał przez tę noc więc niech śpi sobie smacznie i regeneruje siły. Napewno jak się obudzi będzie się czuł jeszcze lepiej.

I ANECZKO MAM NADZIEJE ZE Z TWOJA BABCIA TEZ JUZ JEST CHOCIAZ ODROBINKE LEPIEJ.MODLE SIE ZA NIA TAK JAK ZA NASZE NIENARODZONE DZIDZIOŁKI ABY WSZYSTKO BYŁO OK

JA MIAŁAM GO W 24 TYG CIAZY JAK TRAFIŁAM DO SZPITALA I WIEM CO TO ZA BOL NA SZCZESCIE JEST JUZ NAPRAWDE LEPIEJ

reklama
OLA NIE PRZEJMUJ SIE JA PRZED CHWILA TEZ WPISAŁAM O JEDZENIU NA INNYM WATKU WSZYSTKO DZISIAJ JAKIES TAKIE POMIESZANIE JUZ NIEDŁUGO WSTAWIE OBIECUJE

Do góry