reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki

reklama
Nutelka? Hmmm brzmi nieźle :) Ja obudziłam się ze smakiem snickersa.. a nie mam juz w domku... No i chyba powinnam sobie chociaż dzisiaj odmówić przyjemnosci....

To było silniejsze ode mnie - biedny Piotrus musiał leciec do sklepu po snickersa (jednak) hihi. W koncu to nie mi sie chciało tylko Kubusiowi (a ze musi przez moje gardło przejsc to trudno, a dzecku nie mozna odmowic :)))

A mi jakos zachcianki odeszly! Nie wiem dlaczego! Nie mam na nic ochoty a i zeby cos ugotowac to nie mam pomyslu bo nie lubie gotowac jak nie mam na cos smaku!!
Teraz wlasnie gotuje rosolek na galaretke z kurczaczka na jutro, pozniej jeszcze skoncze salatke jak mi warzywka wystygna i jutro z tym papu jedziemy do mojej rodzinki!!!

co do zachcianek innego typu-zachciało mi się dzis przez płot przełazić-no i oczywiście przeskoczyłam, a raczej przelazłam, dostała ochrzan od mojego lubego ale byłam z siebie bardzo zadowolona, że jeszcze mogę, chociaż co do wkładania butów to jak słonica podchodzę, podziwiam KajęMaję za zrobienie sobie pedicure!

;D Dzieki , to bylo moje wielkie wyzwanie ! Ale na nastepny raz to chyba i ja pojde do pedikiurzystki......
A chociaz staram sie oszczedzac pieniadze na najblizsze -ogromne bejbikowe wydatki , to obiecalam sobie ,ze choc raz pojde na relaksujacy masaz ciazowy. W pelni sobie przeciez na niego zasluzylam.
Juz znalazlam miejsce w ktorym maja specjalne lozka do masazu dla kobiet w ciazy . Takie z dziura na brzuch . ::)

reklama
no proszę.... nawet nie słycszałam o takich łóżkach tutaj.... w pełni zasłużyłaś i idź z czystym sumieniem

Do góry