reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki

ja mam tylko nadzieje, ze dzidzia nie bedzie na nic uczulona bo jak nie bede mogla jesc pomodorkow to sie chyba zaplacze :-[

reklama
niestety ja oswajam sie z tą myślą że moja córcia na 70%może mieć skaze białkową gdyż ma ją moja 4 letnia siostra a ja też ją miałam

Moje zachcianki bez ktorych nie moge zyc :

cola z lodami waniliowymi ( w jednej szklance ) :)
kogiel-mogiel
bezy
sledzie ( przed ciaza nie znosilam ! )
czeresnie - jeszcze nie ma czeresni i strasznie z tego powodu cierpie
jablka
grejpfruty
zupa ogorkowa
mleko ( przynajmniej litr dziennie )
suszone morele

przez pierwsze 3 miesiace nie moglam sie obejsc bez pomidorow i soku pomidorowego ( pol litra dziennie ) , ale juz mi to obrzydlo.

Za to ja nie moge sie doczekać czerwca i prawdziwych truskawek ze śmietaną.Będe piekła ciacha truskawkowe ,robiła koktajle truskawkowe aż mi to wszystko wyjdzie.................

Truskawki ze smietana .................. mniam !

Ale takie prosto z krzaka , soczyste i pachnace .
O, albo maliny ......................................odfruwam w marzeniach .......

Ja zapowiedziałam mojemu Darkowi,ze w czasie tych 2 godzin po porodzie kiedy wolno nam wszystko jeść ;) MUSI mi dostarczyc łubianke truskawek,najem się na zapas bo potem to raczej ich jesć nie można,bo moga malucha uczulić....

reklama
Ja piwka to nie lubie, w ogole nie przepadam za alkoholem i napojami alkoholowymi!
Ale za jais czas ide smazyc placuszki ziemniaczane bo cos mnie naszlo!!!

Do góry