reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

A ja sie wczoraj tak objadlam obiadem dwudaniowym :zupka ogorkowka, a na drugie kurczaczek, kasza kuskus i mizeria ze juz nic pozniej nie moglam wepchnac..Czulam ze zaraz pekne...no i zgaga mnie meczyla, dobrez ze mialam migalki..
A ja ostatnio w ogole nie moge pic herbat owocowych tylko zwykle, gorzkie
a jak ostatnio sporbowalam czekolade zjesc to do tej pory jak sobie przypomne to mam dreszcze...
U mnie na topie jest manna poranna malinowa albo waniliowa i soczki:jagodowy, z owocow lesnych i jezynowy:)))
Mniam...:)))

reklama
Aniasorsha też tak robię z warzywami, rewelacja! Madziu jeszcze tylko trochę napewno wytrzymasz, ale próbuj sobie jakoś to jedzenie urozmaicić, a sposób na warzywa gotowane ( lub na parze ) bez soli jest naprawdę świetny.

Ania76 bądz ostrożna z kuskusem, byłam bardzo chora ilekroć go jadłam bo należy do produktów bardzo rozdymających i masakruje jelita coś jak groch tylko jak dla mnie to jeszcze gorzej.

To pewnie dlatego mialam wczoraj brzuch jak bania!!!i zgage, a tak lubie kuskus...pojdzie w odstawke...
Nie wiedzialam ze on tak dziala rozdymajaca...

magdzia1111 zapytaj swojego lekarza, czy możesz używać soli potasowej, to przeciwieństwo tej sodowej. Ja mam wysokie ciśnienie i od początku sypię sobię tą potasową i jest ok. Ja niestety jestem od soli uzależniona i nie umiem się bez niej obyć ;D ;D ;D

A i muszę dodać, że mam nową zachciankę.......mleko w proszku. Ciekawe, czy zemdli mnie za pół godziny czy za godzinę?
Parę razy do roku miewam taką schizę że zjadam 0,5 kg mleczka w proszku i organizm chyba sam sie dobiałkowuje ;D
A co do soli potasowej to ja kupuję jo w sklepach Tesco w dziale ze zdrową żywnością, lub z żywnością z różnych stron świata. Na opakowaniu jest napisane że mogą jej używać nadciśnieniowcy ;D

Nasze Tesco strasznie ubogie ale może w sklepie ze zdrową żywnościa ??? Wydaje mi się że tam powinni coś o tym wiedzieć bo całkiem pokaźy ten sklep.

dziekuje za rady na temat soli wyprobuje i sie odezwe, natomiast co do soli potasowej to musze sie dowiedziec czy w ogole ja dostane w swoim obrebie zamieszkania... NAPRAWDE DZIEKI, JUZ ZYCIE WYDAJE SIE PIEKNIEJSZE....

reklama
witam drogie mamusie...:):)
ja to od poczatku ciazy mam problem ze slodyczami...pochlaniam je tonami...podobno to na dziewczynkie...(jak narazie nie znam pluci dziecka)...moze dowiem sie jutro...mam usg:):) to juz 28 tydzien ciazy:):)...
pozdrawiam wszystkie mamusie....

Do góry