reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

A ja zjadłam wczoraj tylko 2 mogłabym więcej ale mężuś tylko tyle nam kupił :(
Pączki były co prawda z piekarni ale świeżutkie i jeszcze cieplutkie tylko szkoda że tak mało. Gdybym miała więcej to bym was pobiła, bo lubimy słodkie ;D. Widocznie mężuś nie chciał żebym wyglądała jak pączuś.

reklama
a dzis na śniadanko były - nalesniki z serem białym i brzoskwiniami :) a do picia mleczko waniliowe (i obowiazkowo kawusia - pół na pół z mlekiem ::) pychotka!

My już po soczku grejpfrutowym, kawce z mlekiem i przysmaku ryżowym- truskawkowym :)- a teraz jedziemy na uczelnię!:)- TYmczasem!!!!

A ja po sniadanku - zrobilam pyszna salatke grecka a zaraz bedzie jogurcik a potem pulpeciki w sosie pomidorowym na obiadek - juz dawno mialam na nie ochote:) mniam, mniam....

A my dziś mamy pomidorówke i pieczoną pangę z buraczkami. mniam mniam

Rusałko ale z ciebie ranny ptaszek ;D jestem pod wrażeniem ;D ;D ;D

co to jest panga?
moj maz robi wlasnie rybke, a do tego bedzie salatka z cukinii, pomidorow i fety :D
tez podziwiam pory, o jakich wstaje Rusalka, respect normalnie :D

mi zachcianki minely....mialam przez pierwsze trzy miesiace kiedy mdlilo mnie od wiekszosci pokarmow.
ale za to od jakiegos tygodnia dostalam wilczego apetytu! jem sniadanko i niedlugo potem czuje, ze mam pusty zoladek i mnie ssie!!!!chyba niedlugo zaczne wstawac w nocy do lodowki jak lunatyk ;)

Pang to taka pyszniutka biała rybka bez ości. mniam mniam ;D ;D ;D ;D ;D do tego pomidorek i mozzarelka i do pieca ;D ;D ;D ;D

to jeszcze cos Wam opowiem :)- często budzę sie w nocy ..:)- np z soboty na niedzielę własnie :)- i w ogóle spać mi się nie chciało, jak obudziałm się o 3 :)- lezałam..i nudziłam sie :)- przysnęłam gdzieś ok 5.30 i o 6 - pobudka :)..
Zawsze yak miałam :)- mi jak Napoleonowi wystarczą 4 godziny snu:) Męza to początkowo przerazalo- bo on straaszny śpioch:)- no, ale teraz :)..po 7 wspólnych latach - przyzwyczaił sie;)

Wracając do wątku - Wczoraj na obiadek zrobiłam leczo :)- ale zjadłam go tyle- co gotując- czyli - podjadłam..- gdy było gotowe -było pyszniutkie- mąż zajadal sie z dokładkami ::)..no, ale moja Klaudys wolala lody waniliowe z bakaliami :)- i to bylo u mnie obiadkiem..a potem kolacją :)- i popiłam to sokiem grejpfruitowym..no i dziewczęta - do wczoraj nie wiedziałam co to zgaga!!!! Słowo- w zyciu jej nie miałam! - ale juz wiem - piekło..paliło..a fuj!- to ponoć oznacza, ze - KLAUDYS ROSNA WŁOSY:)!

oj a u mnie po jedzeniu pojawiły się gazy- chyba jelitowe- w każdym razie nie miałam tego przed ciążą- na poczatku były to sporadyczne przypadki a teraz to w zasadzie dziennie wieczorem:(( katastrofa, w środę muszę porozmawiać o tym z lekarzem, bo nie wiem czy to nie poczatek nadwrażliwości jelita- czy tylko spowodowane ciążą- w każdym razie jest to okropne, nie samo odbijanie się ale ból, który się czuje, ochydaaaaa

Ale zrobiłaś mi smaka na lodyyyyyyyyyyy, o dziwo na bakalie też, chociaż nie lubiałam ich przed ciążą- będe musiała popędzić do sklepu.......

reklama
A ja dzisiaj zamarzyłam sobie młode ziemniaczki ze skwarkami z boczku i kefirkiem..... No i właśnie je pochłonełam:))) Znalazłam młode ziemniaki w Carrefour i nie mogłam się oprzeć...... :D :laugh: Narazie nie licze kalorii.......

Do góry