reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

No dziewczynki ja już po glukozie no i zapomniałam o cytrynce..... Jezu jakie to okropne jest!!!!!! :( Siedzialam tam godzine czekajac na pobranie krwi i modliłam się zeby nie zwrócić tego co wypiłam a było blisko :D Bleeeee Jak wróciłam do domu to przyrzekłam że żadnego pączka już dzisiaj nie rusze ale zdrzemnęłam się godzinkę, wypiłam litr soku grejfrutowego no i...... lece szukać cukierni :D :laugh: :D Pisałam ze zjem ok 12stu więc ruszam na polowanie!!!

reklama
my kupilismy ostatnie 6 pączków w polskim sklepie :D
maz wchodzi, patrzy, a tam jakis arab, ale mowi, po polsku:
"czy są PĄCZKI?"
"yyyyyy?"
"do you have donuts?"
"aaaaa PACKI"
;D

po jednym juz zjedlismy, moze to nie to co w ojczyznie, ale calkiem dobre :D

No, Mamuśki, przyznawać się, ile pączuchów która zjadła?? Czas zawodów do 24.00 :) Ja zaraz sie przymierzam do czwartego, może za 20 minutek... No! Chwalic się, chwalić!! :):):)

no u mnie ze wzgledu na ograniczone zapasy rekord juz mam z gory ustalony....czyli 3, ALE WIEEELKIE ;D
poza tym to byly najdrozsze paczki w moim zyciu, po 1,20EUR za sztuke ???

AniaS no ja jestem pod wrażeniem twoich możliwości !!!!!!!!!! Muszę sie sprężyć bo nie dojdę do 10 ;D ;D ;D

LLLOOOLLL u mnie to na razie tylko jeden paczuś w brzuszku się znalazł- ale zaraz wyruszam na swojskie pączki do teściowej to na pewno podgonie:))) Ale Wam to na pewno nie dorównam w tych rekordach:D

ech- to tylko widzę moja Klaudyś dziś pączka nie dostanie :p ale dostałam cini minis batonika :) a pączki dostal tatuś :D
no ale ja tu trzymam za Was dziewczęta kciukasy!

miałam za to straszną ochote na kaszę jęczmienną z sosem grzybowym i kotleciki sojowe a do tego suróweczka - pękam ;D

Glukoza czeka na poniedziałek ;)

A ja mam nowego zachciankowego faworyta........ po tych wszystkich słodkosciach wymysliłam coś dla kontrastu PISTACJE mniam, mniam ;D ;D

A ja poległam po czwartym pączku... Zasłodziłam sie kompletnie... No cóż - latka lecą i spust już nie ten... teraz muszę chyba zrobić dłuższą przerwę, ale może uda mi sie jeszcze co nieco wdusić później... A na obiadek stanowczo rybka z fasolką szparagową... Broń Boże nic na słodko :)

reklama
Do góry