reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

Ja chodzę tylko do małych sklepów gdzie sprzedawczyni podaje towar, wtedy kupuje to co mi jest akurat potrzebne a z marketów musiałam zrezygnowac, bo napychałam cały wózek. Mąż się śmieje, że nie zarobi na nas jak będę tak robić. No i dlatego przerzuciłam sie na małe sklepiki.

reklama
a ja znowu mam brak apetytu..i niezdecydowanie..jem-bo mdli..ale nic mi od dwóch dni nie smakuje:(..a też już zaczynało wszystko wracac do normy...hmmm

a mnie naszło na fasolkę po bretiońsku. Już się fasolka gotuje więc za jakąs godzinkę będę wcinać :D

Czy Wasze fasolki też lubią fasolkę??

Mój Okruszek uwielbia krówki i kapustkę kiszoną - ale połączenie hihihi. Poza tym świeże bułeczki z serkiem...mniammniamn.

OluK. Myśle,że jak tak dalej pójdzie to stworzymy własną ksiązke kulinarna. Krówki z kapustą-hm trzeba tego spróbować. Na pewno pycha. ;)

A u mnie na topie kiwi i świeże ananasy. Tak sie najadłam że aż mnie język szczypie. A do tego kapustka gotowana z pieczarkami. I dziwne bo od początku ciaży nie moge patrzeć na ryby

u mnie na pierwszym miejscu TRUSKAWKI :D
a teraz narzeczony pojechal kupic dla mnie ogorka i jogurt, zebym sobie mizerie mogla zrobic, bo troche mdlo mi bylo szkoda, ze mamy zime, bo te truskawki to poprostu mnie przesladuja, jak kupie 250g to od razu nie ma!

strawberries01lthumb.jpg

reklama
sobie tez narobilam!!!!a sklep juz zamkniety buuu
te truskaweczki znalazlam w necie hehe, ale chetnie zjadlabym takie ze smietanka i cukrem
mmmmmmmmmmniam mniam!
zaraz zrobie mizerie bo ogorki dojechaly!
:D

Do góry