reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki jedzeniowe

reklama
Ja w ogóle robię się z zachciankami mało oryginalna... Teraz mam non stop ochotę na kanapki z białym serem, pomidorem i cebulą:szok: Nuuuuuuuuuuuuuda:tak: A liczyłam na nutellę z ogórkiem czy coś w tym stylu;-)

Ja w ogóle robię się z zachciankami mało oryginalna... Teraz mam non stop ochotę na kanapki z białym serem, pomidorem i cebulą:szok: Nuuuuuuuuuuuuuda:tak: A liczyłam na nutellę z ogórkiem czy coś w tym stylu;-)
ha ha ha ja tylkosie modliłam zebm tak nie miała ze czekolada z ogórkiem :-D
a jem normlaie tylko od wędlin mnie dorzuca.
dzis na obiad robię pyzy drożdzowe na parze z usmażoną kełbaską sląską cebulką sosikiem, do tego buraczki i ogórek do wyboru :-)

JustMe to mamy podobnie bo ja wcinam chlebek z pomidorem i na to dużo cebuli... dobrze że na razie jestem w domu bo w pracy by nie wytrzymali ze mną... M twierdzi że troszkę czuć ode mnie:eek:

przeciez mozna jesc sery plesniowe pod warunkiem ze sa robione z pasteryzowanego mleka a w polsce wszystkie sa bo takie sa wymogi. ryzyko listeriozy jest tylko przy niepasteryzowanym mleku z ktorego najczesciej sa robione np sery francuskie, wystarczy spojrzec na etykietke. wszystkie polskie lazury, turki itd sa zupelnie bezpieczne. a nawet jesli ktos sie skusi na francuski ser... coz... na listerioze choruje rocznie w polsce okolo 20osob... wiec nie dajmy sie zwariowac ;)

reklama
Do góry