reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pisałyście niedawno coś o mieszaniu smaków ja ostatnio zjadłam lody waniliowe a tuż po tym grzanki z dużą ilością czosnku :szok::-D. A słodki i słony uwielbiam mieszać od zawsze. Moja ulubiona sałatka to taka z sałatą lodową, rukolą, mozarellą, podsmażanym boczusiem, gruszką z puszki a do sosiku dodaję dżemu wiśniowego albo żurawiny mniamm polecam :tak:

o matko :szok: nie chcę być nie miła i nie wątpię że Ci smakuje ta sałatka ale jak to czytałam co ty tam dodajesz to aż mnie zemdliło :-D:-D:-D

reklama
Betunka wiesz nawet mnie ten przepis zaciekawił, zwłaszcza te gruszki, ale kurcze chyba aż tak ekstremalna nie jestem żeby tego próbować ;-) Chociaż zapiszę sobie ten przepis, ciekawe co mój na to powie.

agucha - to tylko dlatego że jeszcze jej nie spróbowałaś, na razie wszyscy którzy jedli mówią że rewelacja smakowa :tak::-D

betunka u nas w hotelowej restauracji podają podobne wygibasy ale jeszcze do tego np ser pleśniowy... :rofl2:

a u mnie nie występuje takie zjawisko jak "mieszanie smaków":no::no: nie mam tak, że zjem coś słodkiego i zaraz przegryze słonym:no::no: ja to nawet jako takich zachcianek nie mam:no::no::no:

Ja nie lubie łączyć mięska z owocami... I też jakoś nie idzie mi naraz takie mieszanie smaków, chyba że zjem ciasto z kremem i za pół godziny frytki. To straszne, ale ciągle mam na nie ochotę:baffled: Strasznie niezdrowo... no i to ciasto czekoladowe, a niby nie znosze słodyczy...

betunia twoja sałatka przypomina mi składnikami pizze góralską serwowaną w Zakopanym... Pycha!! Ale bym zjadła!!

reklama
Ja też za mieszaniem mięsa z owocami nie przepadam, aczkolwiek robię wyjątek dla schabu ze śliwką lub morelą męża i cycka z kurczaka z tymi samymi owocami zrobionymi przez szwagierkę. MNIAM!

Wysłałam B. po składniki na jabłecznik. :tak: Nie mogę się już doczekać. Ślinotoku dostaję normalnie :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry