fasolinka0722
Fanka BB :)
Mońcia sledzie bija wszystko na łeb uwielbiam jak nigdy dotad, cole pije ale bardzo rzadko najwiecej wody, hektolitry ida ale i kawy sobie nie odmawiam 1 dziennie z rana po sniadaniu to mus bo inaczej sie nie obudze, wiem ze to niedobrze ale co zrobic w pierwszej ciazy kawy nie pilam ale jadlam np duzo chrzanu i ogorkow kiszonych i teraz moja cora to uwielkbia i nie ma problemu z jedzeniem tego
Ja wczoraj wymyslilam sobie na obiadek gulasz z warzywami i to tego kasza gryszana i buraczki achhhhh cos czuje ze dzis powtorka z rozrywki bo M nie ma a moja corcia uwielbia takie obiadki
Moze macie jakies fajne i smaczne przepisy na walentynki dla waszych M? moj wraca we wtorek z trasy i chcialam mu cos fajnego sklecic ale nie wiem co
Ja wczoraj wymyslilam sobie na obiadek gulasz z warzywami i to tego kasza gryszana i buraczki achhhhh cos czuje ze dzis powtorka z rozrywki bo M nie ma a moja corcia uwielbia takie obiadki
Moze macie jakies fajne i smaczne przepisy na walentynki dla waszych M? moj wraca we wtorek z trasy i chcialam mu cos fajnego sklecic ale nie wiem co
Ostatnio edytowane przez moderatora: