My nie obchodzimy walentynek tylko urodziny mojego TŻ, bo tego dnia je właśnie ma ja pijam kawkę rozpuszczalną z mleczkiem w filiżance u mnie na ostatnim badaniu USG wyszło, że termin mam na 30.06, a według miesiączki między 4-10 lipca...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
coca-cole piję czasami
kawę słabą , więcej mleka niż kawy piję może 2 razy w tyg - teraz nam się kawa skończyła i zapominam kupić
lekarz mi powiedział że mam pić i jeść to na co mam ochotę (w ciąży to norma) ,zakaz surowego mięsa , wiadomo -alkoholu i papierosów (ale ja nie palę więc luzik ) i kawę można słabą wypić sobie więc luzik chociaz kawowa nie jestem , bardzo rzadko
w piekarniku właśnie robi się łosoś w folii ;-) ziemniaczki i kapusta kiszona na słodko ;-)
co do chleba z sosem malinowym i szynką - dzisiaj znowu sobie to zaserwowałam , na prawdę pyszności ;-)
kawę słabą , więcej mleka niż kawy piję może 2 razy w tyg - teraz nam się kawa skończyła i zapominam kupić
lekarz mi powiedział że mam pić i jeść to na co mam ochotę (w ciąży to norma) ,zakaz surowego mięsa , wiadomo -alkoholu i papierosów (ale ja nie palę więc luzik ) i kawę można słabą wypić sobie więc luzik chociaz kawowa nie jestem , bardzo rzadko
w piekarniku właśnie robi się łosoś w folii ;-) ziemniaczki i kapusta kiszona na słodko ;-)
co do chleba z sosem malinowym i szynką - dzisiaj znowu sobie to zaserwowałam , na prawdę pyszności ;-)
twilight
Fanka BB :)
Patili już lecę! Strasznie za mną chodzi domowy jabłecznik taki prost z pieca. AAAAAAA dostałam ślinotoku :-( I co ja zrobię teraz :-(
fasolinka0722
Patii narobilas ochoty na tyen jablecznik ale twilight mam super prosty przepis na jablecznik po goralsku to jedyne ciasto no moze 2 jakie umiem zrobic bo do ciast sie nie nadaje a jest poprostu rewelacja jakby co to pisac podam przepis
twilight
Dzięki fasolinka mama mi podesłała sprawdzony przepis, a że mąż będzie dzisiaj pichcił to musi być nieskomplikowany i szybki w przygotowaniu ;-)
Patili takiej mi ochoty narobiłaś, że aż się popłakałam ostatnio
Patili takiej mi ochoty narobiłaś, że aż się popłakałam ostatnio
mela1986
a tu jak zwykle zawsze dobroci,aż ślinka cieknie - ostatnio boję się otwierać ten wątek bo zawsze mi się czegoś zechce jabłecznik mniammmmmuuu
u nas już po Walentynkach, byliśmy w piątek na deserku i herbatce,mężul wyjechał więc zaczynam życie słomianej wdowej hehe dobrze,że maluszka od rana bryka to przynajmniej mi nie smutno
a ja kawkę popijam co dzień do śniadanka- ale takiego słabeuszka z mlekiem dodam,że przed zaciążeniem moja norma sięgała nawet 5 kawek z ekspresu... taka byłam trochę uzależniona a teraz zastępuję to sobie kawą inką z mlekiem - nawet mi smakuje
u nas już po Walentynkach, byliśmy w piątek na deserku i herbatce,mężul wyjechał więc zaczynam życie słomianej wdowej hehe dobrze,że maluszka od rana bryka to przynajmniej mi nie smutno
a ja kawkę popijam co dzień do śniadanka- ale takiego słabeuszka z mlekiem dodam,że przed zaciążeniem moja norma sięgała nawet 5 kawek z ekspresu... taka byłam trochę uzależniona a teraz zastępuję to sobie kawą inką z mlekiem - nawet mi smakuje
Agulka2012
my mamy walentynki u gina:-) stwierdziliśmy że nie robimy sobie prezentów, kupimy sobie tylko mały torcik migdałowy i po wizycie wracamy do domu zajadać się tą pysznością A dziś naleśniki na obiadek!!
reklama
Pisałyście niedawno coś o mieszaniu smaków ja ostatnio zjadłam lody waniliowe a tuż po tym grzanki z dużą ilością czosnku . A słodki i słony uwielbiam mieszać od zawsze. Moja ulubiona sałatka to taka z sałatą lodową, rukolą, mozarellą, podsmażanym boczusiem, gruszką z puszki a do sosiku dodaję dżemu wiśniowego albo żurawiny mniamm polecam
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: