Mońcia ja mam to samo... zjadłabym coś, ale nie wiem co i strasznie mnie to irytuje, bo nie wiem o co mi chodzi. Jedynie kiszone ogórki ratują sytuacje a tak to rzadnych przyjemnościpoza tym mam mega problem aż mi czasami z tym beznadziejnie....nie mam ochoty na nic , jak mnie B. pyta co na obiad zrobimy....to ja nie wiem na co mam ochotę ;/ dramat.... męczące to jest jak cholera i do tego nie mogę sobie sprawić żadnej przyjemności z tego co zrobię bo nie mam na to ochoty,jak zjem to zjem ok było smaczne ale żeby sobie jakąś przyjemność z zachcianki zrobić to zapomnijcie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Aneczka, irytujące to jest , co nie ? ... a przytyłaś coś ? bo ja mam cały czas 2,5 na minusie i się tym zaczęłam już trochę martwić ...
Ann, oj tak bananowy pyszny ;p czasami dodaje trochę kakao ;p albo właśnie tą maślankę straciatella
dzisiaj sobie zrobie ten truskawkowy , i zmotywuje się do pójścia do sklepu - fakt faktem daleko nie mam bo jakieś 500-600m od domu ,ale na mróz trzeba wyjść :-)
Ann, oj tak bananowy pyszny ;p czasami dodaje trochę kakao ;p albo właśnie tą maślankę straciatella
dzisiaj sobie zrobie ten truskawkowy , i zmotywuje się do pójścia do sklepu - fakt faktem daleko nie mam bo jakieś 500-600m od domu ,ale na mróz trzeba wyjść :-)
Mońcia ja przytyłam bardzo dużo teraz już tak nie tyje ale przez pierwsze 2 miesiące po prostu pchłaniałam wszystko. Nie maiłam problemów z wymiotowaniem czy jakiś większych z muleniem. Herbata z imbirem pomagała. Jadłam wszystko a teraz szukam czegoś co by mi smakowało. Zjem raz i później już tego nie chce
SophieAnne25
Fanka BB :)
Pożeram słodziutkie winogrona ale mi dobrze. Biorę się za sprzątanie i obiad.
Aneczka, najlepsze jest to że ja nie miałam ani mulimi ani nie wymiotowałam - ani razu .... schudłam ok3kg od początku ciąży i tak się to utrzymuje mniej więcej jest 2,5kg na minusie cały czas...
pomysł na obiad ? bożę... dramat chyba kupie kopytka....ale puki co nic mi się nie chce jeść ...
pomysł na obiad ? bożę... dramat chyba kupie kopytka....ale puki co nic mi się nie chce jeść ...
SophieAnne25
Fanka BB :)
U mnie jarzynowa i kotlety z kurczaka z serem i ziemniakami, nie wiem jaką surówkę zrobię jeszcze.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: