reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

a Wy co kupujecie?

wiesz co, myślę że na mikołaja dostanie zestaw klocków drewnianych, na roczek prawdopodobnie kupimy mu taki stoliczek CHICCO STOLIK EDUKACYJNY 2w1 +KLOCKI +MUZYKA CENA! (816538094) - Aukcje internetowe Allegro , a na święta może garnuszek na klocuszek? FISHER PRICE GARNUSZEK NA KLOCUSZEK PO POLSKU s_k (808831286) - Aukcje internetowe Allegro

normalnie w grudniu to chyba zbankrutujemy :sorry: to prezenty dla Bartka, a gdzie reszta? :szok:
znajomi mówili mi że przesadzamy, że moglibyśmy kupić jeden prezent, ale w sumie myślę sobie że dlaczego ma być Bartuś poszkodowany przez to że blisko świąt ma urodzinki.

hehe pomyłka waży ok 7500, a jakbył na cycusiu też duzo przybierał,bo ja nie karmie ok3tyg dopiero.

Bartek od początku bardzo dużo przybierał, a długo był na piersi, więc to nie jest zasada że na piersi dzieci mniej przybierają.

reklama
wiesz co, myślę że na mikołaja dostanie zestaw klocków drewnianych, na roczek prawdopodobnie kupimy mu taki stoliczek CHICCO STOLIK EDUKACYJNY 2w1 +KLOCKI +MUZYKA CENA! (816538094) - Aukcje internetowe Allegro , a na święta może garnuszek na klocuszek? FISHER PRICE GARNUSZEK NA KLOCUSZEK PO POLSKU s_k (808831286) - Aukcje internetowe Allegro

normalnie w grudniu to chyba zbankrutujemy :sorry: to prezenty dla Bartka, a gdzie reszta? :szok:
znajomi mówili mi że przesadzamy, że moglibyśmy kupić jeden prezent, ale w sumie myślę sobie że dlaczego ma być Bartuś poszkodowany przez to że blisko świąt ma urodzinki.

Bartek od początku bardzo dużo przybierał, a długo był na piersi, więc to nie jest zasada że na piersi dzieci mniej przybierają.

mamy taki sam stoliczek :-)

ja uważam to samo, więc Adaś dostanie prezent na Mikołaja, na urodziny (19.12) i na święta też :-)

Adaś nie bardzo chciał pić moje mleko i nie przybierał na wadze, jak zaczęliśmy go karmić butelką to wszystko nadrobił (to w ogóle dłuższa historia) i przybierał wg lekarki dużo. Natomiast Alicja jest tylko na moim mleku i przybiera tak samo jak Adaś na modyfikowanym. Dla mnie to było dziwne bo wszystkie źródła podają że na sztucznym mleku dzieci szybciej przybierają (łatwo można przekarmić), ale widzę że są dzieci które rosną i przybierają jeszcze szybciej :-)

Ostatnia edycja:
Mój synuś ma tyle zabawek,że na Mikołaja dostanie jakiś mały drobiazg(nie ma co się spłukiwać z kasy;-)),może puzzle albo wyklejanki(po prostu uwielbia naklejki),a pod choinke to nie wiem co mu kupić-może laptopa:-).ma wszystko i nie ma gdzie tego pomieścić.

mamy taki sam stoliczek :-)

ja uważam to samo, więc Adaś dostanie prezent na Mikołaja, na urodziny (19.12) i na święta też :-)

Sithia, i jesteście zadowoleni z tego stoliczka? Warto go kupić?

To Ty też jesteś grudniową mamusią :-) Bartek urodził się 21.12 :tak:

My już po zajęciach na basenie, teraz Bartek odsypia, a ja z kawusią na bb :tak:

Sithia, i jesteście zadowoleni z tego stoliczka? Warto go kupić?

To Ty też jesteś grudniową mamusią :-) Bartek urodził się 21.12 :tak:

My już po zajęciach na basenie, teraz Bartek odsypia, a ja z kawusią na bb :tak:

jestesmy zadowoleni :-)
Adaś go dostał jak miał 10 czy 11 m-cy, na początku klockami się nie bawił tylko ta drugą stroną, najgorsze było pianinko bo sporo czasu spędzał w kojcu i nauczył się stać na tym pianinku więc ono grało non stop już mieliśmy dóść tych melodyjek... :szok: ale do tej pory potrafi jeszcze się zająć na dłuzsza chwilkę. Acha, miał jeszcze takie motywy że wyciagał z tego stoliczka ten "blat" i wchodził na sam stoliczek (on nie jest zbyt stabilny) i kilka razy z niego spadł. potem juz rozkladalam go na czesci pierwsze zeby sobie krzywdy nie zrobil :laugh2: stoliczek jest jak nowy wiec niedlugo bedzie sluzyl Alicji :cool2:

reklama
Do góry