reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Ja mieszkam w okolicach Św.Jadwigi. Chyba nikogo nie ma z tych okolic. Często w centrum się zjawiam. A Wasze okolice to dla mnie czarna magia :zawstydzona/y::-pKilka kojarzę.

No to kobietki ja jestem za sroda. :tak: No chyba, ze pasuje Wam bardziej dzisiaj, to sie jakos spreze, bo do Tescko chcemy jechac, ale te jest otwarte 24h, wiec zaden problem. :-D
Jak sie dogadacie, to Karolinko mam prosbe, zebys mi smska wyslala co i jak, :happy: bo nie wiem czy tu jeszcze dzisiaj zajrze.

Ale Wam fajnie :) Ja mam cały tydzień na wysokich obrotach. Praca, przedszkole, dom, gary, niańczenie i padam wieczorem. Pewnie macie trochę podobne rozkłady dnia. :blink:Jeśli chodzi o życie towarzyskie to musiałabym najpierw zajrzeć do słownika bo nie wiem już co to znaczy :-D.

reklama
no i co spotkalyscie sie bo ja jak wyszlam we wtorek kolo 14 do pracy to do kompa wsiadlam teraz :-( moi rodzice sie przeprowadzaja i pawel im pomaga a ja w biegu bo to zaniesc, to przyniesc ech...

Do góry