reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zabobony , przesądy i wrózenie płci z kształtu brzucha

reklama
to może teraz ja. Data urodzenia listopad 1982, poczęcie koniec listopada 2008. I dla sprawdzenia - poczęcie druga połowa sierpnia 2005. Ale jestem ciekawa!!!!!1
Pozdrawiam

Ja od samego poczatku czulam ze bedzie synek ponoc wygladalam na synka i ksztalt brzuszka(spiczasty) mnie tez w tym upewnial W 19 tygodniu zobaczylam na usg malutkiego pitolka :-D takze przeczucia sie sprawdzily
glitteryourway-d6b565e0.gif

Mnie wszyscy cały czas powtarzali że urodzę chłopca ...a bo nic się nie zmieniłam, ładnie wyglądam mam taki i taki brzuch...i dzięki Bogu zamilkli:-) jak lekarza powiedział że będzie dziewczynka ....mnie tam wszystko jedno byle by dzieciątko zdrowe było ale denerwowało mnie już to głupie prorokowanie....ja tam nie wierzę w takie rzeczy.....:-)

Nina 27 mnie również przepowiadano że będzie chłopiec, bo za dobrze wyglądam :) Lekarz jednak już dwukrotnie potwierdził że w brzuszku rośnie nam dziewuszka. Bardzo się cieszę, po cichu liczyłam na płeć żeńską :) Mąż również przyznał mi się po fakcie że bardzo chciał córkę. Jednak, jak wiadomo, niespodzianki się zdarzają i jak urodzę chłopca równiez będę bardzo szczęśliwa. Tylko żeby było zdrowe :)

To ja też poproszę. Urodziłam się w styczniu 1979, a dzidzię zmajstrowaliśmy pod koniec grudnia 2008 r. Z góry dzięki :-)

reklama
Do góry