reklama
Iza konieczne konieczne, lepiej teraz sie troszkę pomęczyć, Karolinka na pewno się przyzwyczai, a potem jz sama myć będzie chciała. Uważam, e nie powinno sie tego zaniedbywać, bo z próchnicą nie ma żartów.
Ja martwię się o ząbki Natalki, bo od 4 m-cy bierze żelazo, fakt, że jej przecieram za każdym razem dziasełka (teraz juz jeden ząbek :-) gazikiem, ale podobno to źle działa nawet na zawiązki :-( Oby było wszystko dobrze.
A teraz na dodatek do bolącego wychodzącego drugiego ząbka doszło nam przeziebienie, mówie Wam ZAŁAMKA:-( Jest tak bardzo marudna,że bardzie nie można ;-)
Ja martwię się o ząbki Natalki, bo od 4 m-cy bierze żelazo, fakt, że jej przecieram za każdym razem dziasełka (teraz juz jeden ząbek :-) gazikiem, ale podobno to źle działa nawet na zawiązki :-( Oby było wszystko dobrze.
A teraz na dodatek do bolącego wychodzącego drugiego ząbka doszło nam przeziebienie, mówie Wam ZAŁAMKA:-( Jest tak bardzo marudna,że bardzie nie można ;-)
Margarett trzymaj sie! Duzo zdrówka dla Natalki!!!
A Karolcia już coraz bardziej przyzwyczaja się do szczoteczki i już tak nie protestuje jak na początku, a w kąpieli śmieje się na całego jak jej czyszcze . Próbuję dawać jej do rączki ale póki co marne tego efekty.
A Karolcia już coraz bardziej przyzwyczaja się do szczoteczki i już tak nie protestuje jak na początku, a w kąpieli śmieje się na całego jak jej czyszcze . Próbuję dawać jej do rączki ale póki co marne tego efekty.
Staram sie, staram, ale jest ciężko chorowac razem z dzieckiem Mam ochotkę sie położyc, a tu nici z tego, trzeba na czworaka i po podłodze gonić szkraba
A widzisz, mówiłam, że sie Karolci spodoba :-) a tak w ogóle to wygląda super z tymi kiełkami
A widzisz, mówiłam, że sie Karolci spodoba :-) a tak w ogóle to wygląda super z tymi kiełkami
Margarett
:-) dzięki, czekam aż będzie jej widać w uśmiechu te górne kiełki :-) bo z tymi dolnymi to juz ma pełno fotek. Jak się śmieje to juz te górne widać ale na zdjęciu jeszcze nie udało mi się ich złapaćA widzisz, mówiłam, że sie Karolci spodoba :-) a tak w ogóle to wygląda super z tymi kiełkami
reklama
Podziel się: