reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

Nie wiem tylko, czemu pewien Baran nie chciał go przyjąć ;p

Za to moje dziecko ma jedną wielką przerwę u góry
Na dole ciut tylko lepiej ;p

reklama
No i mamy koljny ząbek- górna jedynke juz czwarty!!! W końcu moje dziecko nie bedzie szczerbate:-) Zab wyszedł bezobjawowo, Antos spokojnie spał i nie marudził:tak:

U nas juz po dwa na dole i na gorze. Mam pytanie czy Wasze dzieci tez zgrzytaja zebami??? Bo od kiedy Kubie urosly zeby na gorze to caly czas trze dolnymi o gorne az mnie ciarki przechodza i boje sie zeby sobie czegos zlego nie zrobil.

Natalka też ma po 2 na górze i dole, ale nie zgrzyta, choc jak sobie przypominam to na poczatku chyba zgrzytala, jak tylko wyszły je te drugie do pary :-) Sprawdzala co to :-D

reklama
Mój Kuba też czasem zgrzyta:eek:, strasznie nie lubię tego dźwięku:baffled:. Chyba Kubusie tak mają;-):-D.

Do góry