Jak któraś ma marudę i płaczka w domu z powodu ząbków to polecam Wam takie 'kropelki' homeopatyczne Camilla - poleciła nam je pani w aptece i u nas super się sprawdziły! Jak mała była marudna albo miała problemy ze spaniem przez ząbki, to dawaliśmy jej taką jedną 'kapsułkę' (to wygląda trochę jak sól fizjologiczna) i problem znikał. Nie jest to drogie, bo za 10 takich 'kapsulek' placiliśmy coś ok. 12 zł. Z żelem był u nas problem, bo mała nie chciała buźki otwierać jak ją dziąsełka bolały, trzeba było brać ją na sposób, pokazywać smoczek i jak otwierała buźkę to szybko wjeżdżałam jej palcem i smarowałam na tyle, na ile się dało A z tej kapsułki pije jak witaminke d
reklama
C
cobra18
Gość
polecam rowniez,nam pomoglyJak któraś ma marudę i płaczka w domu z powodu ząbków to polecam Wam takie 'kropelki' homeopatyczne Camilla - poleciła nam je pani w aptece i u nas super się sprawdziły! Jak mała była marudna albo miała problemy ze spaniem przez ząbki, to dawaliśmy jej taką jedną 'kapsułkę' (to wygląda trochę jak sól fizjologiczna) i problem znikał. Nie jest to drogie, bo za 10 takich 'kapsulek' placiliśmy coś ok. 12 zł. Z żelem był u nas problem, bo mała nie chciała buźki otwierać jak ją dziąsełka bolały, trzeba było brać ją na sposób, pokazywać smoczek i jak otwierała buźkę to szybko wjeżdżałam jej palcem i smarowałam na tyle, na ile się dało A z tej kapsułki pije jak witaminke d
Lenuszka
Mamusia Gajusi
a czy on tez jest na przebijające się ząbki??polecam rowniez,nam pomogly
C
cobra18
Gość
a czy on tez jest na przebijające się ząbki??
kurde spalilam opakowanie,ale mysle ze tak,sa ziolowe, wiec nie dajesz zadnej chemii.
ja do tego stasuje inny zel niz mialam..kupilam glupia bobodent i do swinskiej d...jest! teraz mam dentinox N. i moge go z calym sercem polecic. kuba zaczal po nim sopac w nocy , a tak cala noc plakal ;/
gdyby nie jeszcze katar i kaszel,w ogole byloby super.
''
Camilia jest to płyn, który wkrapla się dziecku do buzi, nie wymaga rozsmarowywania.
Płyn jest mieszaniną trzech leków homeopatycznych rozpuszczonych w wodzie. Nie zawiera żadnych składników pomocniczych.
Działa na ząbkujące dziecko kompleksowo. Oprócz tego, że zmniejsza bolesność dziąseł znosi też niepokój dziecka i działa przeciwbiegunkowo.
Oczywiście nie jest to panaceum na bolesne ząbkowanie, ale warto spróbować'' zrodlo http://www.aptekabatorego.pl/phpbb2/viewtopic.php?t=574&sid=7c67838c13c70a176c397dc6d937f726
Lenuszka
Mamusia Gajusi
kurde spalilam opakowanie,ale mysle ze tak,sa ziolowe, wiec nie dajesz zadnej chemii.
ja do tego stasuje inny zel niz mialam..kupilam glupia bobodent i do swinskiej d...jest! teraz mam dentinox N. i moge go z calym sercem polecic. kuba zaczal po nim sopac w nocy , a tak cala noc plakal ;/
gdyby nie jeszcze katar i kaszel,w ogole byloby super.
to u mnie tez
Mam niemiecki dentinoxi osanit w globulkach
C
cobra18
Gość
to u mnie tez
Mam niemiecki dentinoxi osanit w globulkach
moim zdaniem dentinox jest super.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
u mnie sie nie sprawdza;(moim zdaniem dentinox jest super.
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
efferalgan w czopkach u Gai automatycznie działa!!!zmieniam zdanie: teraz przy górnych jedynkach moje patenty nie działają, dziąseł nie pozwala dotknąć, calpol nie działa, camilia też nie do tego tradycyjnie u nas przy okazji ząbków katar jest...
znacie jakiś inny niż calpol dobry lek p. bólowy dla niemowląt?
Podziel się: