reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie

Nas schematy nie dotyczą...Miesiąc temu łudziłam sie że to koniec na kilka miesięcy bo tak mądre książki piszą...Ale sie letko pomyliłam...Szczegóły na usypianiu...:dry:

reklama
No niestety - schematy schematami, a życie życiem ;-) biedne te nasze dzieciaczki, niestety z tymi zębiskami od początku do końca kłopoty :sorry:
Karoli idzie ostatnia jedynka, ślini się strasznie, ja myślałam, że okres ślinienia się dawno już za nami, a od wczoraj kapie nam znowu po brodzie :eek:

Adiva wspolczuje nocki. Tez juz miala takie akcje, chociaz ostatnio nie moge narzekac. Spi z cycem na wierzchu i podejrzewam, ze na wiekszosc karmien sie nie budze ;-)
Moje dziecko spi juz 1,5 godz. i zaczynam sie zastanawiac, czy z nim wszytko w porzadku :-D

A wiesz Celinka co jest najdziwniejsze..? Że Piotrek w ciągu dnia śpi 2,5 godziny bez przerw...bez jęczenia...Jak padnie o 14 tak po 16 wstaje...Codziennie...A w nocy...jezuuuuuuuuuuuu....Największemu wrogowi nie życze....

Piotrek do buzi nawet jak śpi nie da sobie zaglądać, ale juz prawie widać górną jedynkę i druga tez idzie .... ja natomiast na to zabkowanie mam tylko jedno do powiedzenia KOSZMAR!!!!!!!!!!! :wściekła/y:

Moja ziutka ma kolejną górną jedyneczkę - lewą, także ma już 6 ząbków :-) zastanawiam się czy nie idą jej dolne dwójki bo marudzi , nie je, nie da sobie zajrzeć, sama natomiast sobie ciągle w te miejsca paluszki wkłada:tak:

U nas to samo - nic nie mogę w buzi zobaczyć, bo usta zaciśnięte :-( a coś się Karolci na pewno wykluwa, bo budzi się z płaczem i też paluszki w buzi ciągle trzyma :zawstydzona/y: tylko kompletnie nie wiem, czy to ostatnia jedynka, czy dwójki...

reklama
Moja zanim jej wyszły górne jedyneczki to tak zaciskała usteczka,że śmialismy się z mężem bo wygladała jak babcinka - nie obrazajac babć oczywiście....:-D

Do góry