reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
Natalka drugą noc z rzędu spała bardzo niespokojnie-wierciła i przebudzała się kilka razy z płaczem...IDĄ ZĘBY

U nas też jakieś takie marudne się moje dziecię zrobiło.... śpi niespokojnie w dzień i w nocy - może zębiska...?

a u nas chyba wszystkie na raz wyjda :-) maly juz od ponad 2 miesiecy wykazuje "aktywnosc wyrzynania sie zabkow" a TUTAJ NIC ... :wściekła/y::wściekła/y: Czasami nie je pol dnia i sie drze i lapa w buzi - u mnie usmiech -ida zeby....ida ale wyjsc nie chca!
Slini sie od trzech dni i dalej NIC:wściekła/y::angry::growl:

Zobaczcie co znalazlam.. warto miec na pamiatke...tylko co tu wpisac jak zero zebow na horyzoncie :wściekła/y::wściekła/y:
http://zdrowystartwprzyszlosc.pl/img/files/pdf/Sciagawki/7.pdf
A za dnia dal mi taki koncert i bil sie po twarzy az musialam dac cos na bol i przeszlo :-) wyl caly czas nie dalo sie inaczej,nawet nie dalam rady go utrzymac tak go rozrywalo...mam nadzieje ze to zab bo inaczej.......grrr

ja daje jak widzę,że to ząbki.My uzywamy calgelu i tak na moje oko to on aż taki skuteczny nie jest:zawstydzona/y:Gdy Natalcia dostaje szału i wyraźnie ją boli podobnie jak Krasnalkowa sięgam po coś przeciwbólowego:baffled:

My nie używamy żadnego żelu bo ząbkowanie u nas przechodzi spokojnie.
Wychodzi ząbek u góry już się przebił i nie wiem czy od tego maluszek dostał rozwolnienia:-(
Ale pójdziemy do lekarza to się wszystkiego dowiem.

odkryłam dziś drugi ząbek. dolna lewa jedynka :tak:
u nas też przechodzi prawie bezobjawowo, tyle tylko, że Majka jest trochę marudna, poza tym zero płaczu, gorączki, śpi całą noc jak zawsze i przy tym zębie z jedzeniem też nie było kłopotów.

reklama
Krasnalkowa, super ta stronka. Ściągnęłam sobie plik, uzupełnię dziś to Natasi, a Mati musi jeszcze trochę poczekać :-p:sorry2:, a potem im oprawię :tak::-D.

Revenalka, gratuluję...:-)

Do góry