reklama
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
tra la la la, mamy pierwszego ząbala
oczywiście po nieprzespanej nocy.
oczywiście po nieprzespanej nocy.
miałyśmy bardzo przebojową końcówkę tygodnia. Olcia w środę dostała gorączki, strasznie źle wyglądała więc jeździliśmy po lekarzach. Byliśmy u dwóch. Jeden nie wybadał nic a drugi wybadała chore drogi moczowe. W czwartek po lekach niewielka poprawa w samopoczuciu. Wieczorem całe ciałko w pokrzywce.Kąpanie w kisielu z mąki ziemniaczanej. W piątek wieczorem mała dostała szału, bardzo płakała, nie można jej było uspokoić. Było widać że bardzo cierpi. Lecieliśmy na pomoc wieczorową. Do leków które brała dostała przeciw uczuleniu oraz clortimazolum miejscowo. Niby lepiej ale dalej nie chciała jeść i ciągle spała, a jak nie spała to była nieznośna . Kupy luźne, zielone i śmierdzące. Wczoraj wieczorem zaczęłyśmy się bawić, troszkę ją pomęczyłam pogilałam i co zobaczyłam??? Lewa górna jedynka się przebiła taka wielka łopata. Dzisiaj byłyśmy u kontroli z drogami moczowymi -wyniki ok. Na pociechę dowiedziałam się że idzie prawa górna jedynka biedna dzidzia...
BlackWizard
Fanka BB :)
U nas straszna noc, co godzinę pobudka z wielkim płaczem, o 5 się obudziła i wyła aż godzinę. Skończyło się na syropie i w końcu zasnęła. Obudziła się pół godziny temu, trochę marudna, ale jest już lepiej, pewnie dlatego, bo syrop jeszcze działa.
A dwójka ciągle jak była tak jest od chyba miesiąca pod dziąsłem i za cholere nie chce się przebić
A dwójka ciągle jak była tak jest od chyba miesiąca pod dziąsłem i za cholere nie chce się przebić
reklama
aniaj151
Fanka BB :)
U nas też komplecik, druga jedynka szła najgorzej kilka dni na samym cycuTeraz też obudzi się z trzy razy w nocy:-)U nas druga dwójka rzeczywiście szła gorzej....I też ponad miesiąc...W tej chwili mamy komplecik 6 zębów ( jak na obrazku poniżej ) i młody wybudza sie w nocy 2 może 3 razy więc to jest niebo teraz
Podziel się: