reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Ja juz straciłam nadzieje,że młodej kiedykolwiek jakieś ząbki wyjdą!!:--p
klaudia011
Fanka BB :)
Ja juz straciłam nadzieje,że młodej kiedykolwiek jakieś ząbki wyjdą!!:--p
małpko u nas też cisza....;-)
ale mój mąż miał późno ząbka pierwszego...ja to nie wiem kiedy....więc pewnie Fifek też późno bedzie miał...
Rondzia
Fan(ka)
moja matka mi już nagadała oczywiscie ze mała jest przestraszona i trzeba ją odczarowywać czy coś takiego
Emilka te czary to bym zaczela od spluwania przez lewe ramie na widok babci..
EmilkaT
styczeń 2009...
spróbujeEmilka te czary to bym zaczela od spluwania przez lewe ramie na widok babci..
BlackWizard
U nas marudzenia ciąg dalszy.
Na noc daje czopka przeciwbólowego, bo nic by nie spała.
O jedzeniu z łyżeczki mogę póki co pomarzyć, bo tylko ją dotknę i wycie. Z butlą trochę lepiej, przynajmniej je. W ciągu dnia pogodna jest tylko po przebudzeniu, o ile uda się jej zasnąć.
Na noc daje czopka przeciwbólowego, bo nic by nie spała.
O jedzeniu z łyżeczki mogę póki co pomarzyć, bo tylko ją dotknę i wycie. Z butlą trochę lepiej, przynajmniej je. W ciągu dnia pogodna jest tylko po przebudzeniu, o ile uda się jej zasnąć.
Małpko ząbki wyjdąpewnie długo nic, a potem się posypią
Emilkauwielbiam po prostu te tekstypowinny być zakazaneJa zawsze odpowiadam, a odczepcie się Młody ma dobrego Anioła Stróża, żadne odczarowywanie nie jest mu potrzebne;-)
No i my mamy już komplet jedyneczek:-):-)czwarta się przebiła
Emilkauwielbiam po prostu te tekstypowinny być zakazaneJa zawsze odpowiadam, a odczepcie się Młody ma dobrego Anioła Stróża, żadne odczarowywanie nie jest mu potrzebne;-)
No i my mamy już komplet jedyneczek:-):-)czwarta się przebiła
Mała wciąga dolną wargę ostatnio.... ale nadal nic. Liczę, że jest to oznaka nadchodzących zębów.
Ja tez sie martwiłam brakiem zebów u Olki dopoki mi kolezanka nie opowiedziała historii, jak to jej Mama zmartwiona brakiem zębów u swojej kochanej córci poleciała do lekarza, któremu to zwierzyła się ze swoich obaw. Lekarz popatrzał na nią i powiedział:
"A widziała kiedys Pani dziecko bez zębów".:-)
Po jakimś czasie rzeczywiscie, zęby nie miały innego wyjścia, wiec sie pokazały.
Ja tez sie martwiłam brakiem zebów u Olki dopoki mi kolezanka nie opowiedziała historii, jak to jej Mama zmartwiona brakiem zębów u swojej kochanej córci poleciała do lekarza, któremu to zwierzyła się ze swoich obaw. Lekarz popatrzał na nią i powiedział:
"A widziała kiedys Pani dziecko bez zębów".:-)
Po jakimś czasie rzeczywiscie, zęby nie miały innego wyjścia, wiec sie pokazały.
reklama
klaudia011
Mała wciąga dolną wargę ostatnio.... ale nadal nic. Liczę, że jest to oznaka nadchodzących zębów.
J
nie wiedziałam że to moze być oznaką ząbkowania..u nas właśnie tak młody robi....no i to jego marudzenie....wiecznie paluchy w buzi...ehh sama juz nie wiem, ale puki zęba nie zobaczę to już w żadne objawy nie uwierzę ;-)
Podziel się: