reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

U mnie właśnie przed ząbkami zaczął popłakiwać i szlochać przez sen :tak: Po jakiś 2 tygodniach pojawił się ząbek, więc to może być to :-)

reklama
U nas marudzenia ciąg dalszy.
Na noc daje czopka przeciwbólowego, bo nic by nie spała.
O jedzeniu z łyżeczki mogę póki co pomarzyć, bo tylko ją dotknę i wycie. Z butlą trochę lepiej, przynajmniej je. W ciągu dnia pogodna jest tylko po przebudzeniu, o ile uda się jej zasnąć.

Małpko ząbki wyjdą:tak::-D:-Dpewnie długo nic, a potem się posypią:tak::tak:
Emilka:-D:-D:-D:-Duwielbiam po prostu te teksty:baffled::baffled:powinny być zakazane:tak:Ja zawsze odpowiadam, a odczepcie się Młody ma dobrego Anioła Stróża, żadne odczarowywanie nie jest mu potrzebne;-)

No i my mamy już komplet jedyneczek:-):-)czwarta się przebiła:tak::-D

wylazły dwie górne jedynki!!!!!!
i wreszcie moje grzeczne, usmiechniete gaworzące dziecko wróciło:-D
aktualnie mamy wszytskie jedynki i jedną dolna dwójeczkę:cool2:

Mała wciąga dolną wargę ostatnio.... ale nadal nic. Liczę, że jest to oznaka nadchodzących zębów.
Ja tez sie martwiłam brakiem zebów u Olki dopoki mi kolezanka nie opowiedziała historii, jak to jej Mama zmartwiona brakiem zębów u swojej kochanej córci poleciała do lekarza, któremu to zwierzyła się ze swoich obaw. Lekarz popatrzał na nią i powiedział:
"A widziała kiedys Pani dziecko bez zębów".:-)

Po jakimś czasie rzeczywiscie, zęby nie miały innego wyjścia, wiec sie pokazały.

reklama
Mała wciąga dolną wargę ostatnio.... ale nadal nic. Liczę, że jest to oznaka nadchodzących zębów.
J

nie wiedziałam że to moze być oznaką ząbkowania..u nas właśnie tak młody robi....no i to jego marudzenie....wiecznie paluchy w buzi...ehh sama juz nie wiem, ale puki zęba nie zobaczę to już w żadne objawy nie uwierzę ;-):-D

Do góry