reklama
Ja też wolałabym żeby były później ...no ale widać nie mam na to wpływu...Apropos żelu na ząbki...mam wrażenie że on jakby przeciągał to ząbkowanie...Poważnie..Jak nie posmaruje to z dnia na dzien więcej widać kiełka...a jak posmaruje to ani rusz...nie wiem o co kaman...pewnie ja mam jakieś dzikie wrażenie A my używamy Dentinox Gel....łagodzi objawy i bardzo Piotrkowi smakuje
u nas to samo. ząbków brak, a ja raczej wolałabym żeby były jak najpóźniej ;-)
Kluliczek
Babka z laską
U nas nadal nic, ale dzisiaj dał popis podgyzania, rzucił sie na książeczkę (taką do kąpieli), obślinił, pomamłał, potem dorwał pieluszkę, która po 5 minutach zamienił na samochodzik do kąpieli, nastepnie gryzaczek, żeby wreszcie zdradzic go dla ogona swojego pieska pluszowego. No i przez połowe mamłanio obsliniania gadał. Musze go nauczyc że z pełnymi ustami sie nie mówi.
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
Melody spoko, u nas wyszły dolne jedynki tydzień temu
Jejq u nas nadal nic, a maly daje czadu juz chyba 3 miesiac( z malymi przerwami na szczescie). Ile te zeby moga isc?Ostatnio mamy jakis krytyczny moment. Cycka w nocy juz nie chowam i nie licze ile razy karmie, bo lepiej sie nie zalamywac.
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
my też już mamy ząbka :-) dolną lewą jedynkę bardziej można ją wyczuć niż zobaczyć, ale już się przebiła
Podziel się: