reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
martaja
biała plamka która zniknęła to mogły być też pleśniawki (vel afty)
a czerwone dziąsła faktycznie są przed wyjsciem zabka - ale ja to wiem tylko z teorii - zosia tylko sie mega slini i wcina wszystko lacznie z pilotem (jak na reklamie hortexu :-))

agik - gratulacje :tak:

Dzagud, Agik, gratulujemy nowego uśmiechu :-D

U nas ani śladu zębów, za to umiejętność gryzienia jest zawzięcie trenowana ałaaaa!!! ;-)

Stasiek od wczoraj jest strasznie marudny, co chwilę płacze, niczym nie da się go na dłużej zająć, w nocy nawet smoka nie chciał. Po przeczytaniu tego wątku zakładam, że zaczęło się ząbkowanie....
Jak długo to potrwa????
Ja po dwóch dniach jestem ledwo żywa:-(

Ale w sumie mam nadzieję, że to ząbki idą a nie przywiózł jakiegoś choróbska z urlopu. :no: chyba skontaktuję się z pediatrą.

najlepszym gryzakiem jest...broda mamy ;-)

oj, to dobrze, bo już myślałam, że to mój synek jakiś dziwny:-)

gratulację dla wsztskich mam gryzoni:tak:

Stasiek od wczoraj jest strasznie marudny, co chwilę płacze, niczym nie da się go na dłużej zająć, w nocy nawet smoka nie chciał. Po przeczytaniu tego wątku zakładam, że zaczęło się ząbkowanie....
Jak długo to potrwa????
Ja po dwóch dniach jestem ledwo żywa:-(

Ale w sumie mam nadzieję, że to ząbki idą a nie przywiózł jakiegoś choróbska z urlopu. :no: chyba skontaktuję się z pediatrą.

oj, to dobrze, bo już myślałam, że to mój synek jakiś dziwny:-)

gratulację dla wsztskich mam gryzoni:tak:
jolka111 mój mały ma juz 6 zębów i po brodzie boli jak gryzie :shocked2:

Maksio zrobił nam niespodziankę na sylwestra i
MAMY PIERWSZY ZĄBEK :-D znaczy Maksio ma ;-) a ja mam sukienkę (obiecaną) :-)
A najśmieszniejsze jest, to że właściwie nie było objawów :szok: trochę się ślinił, ale nie były to jakieś wielkie ilości i pewnie bym nawet nie zauważyła gdyby nie to, że ugryzł mnie w brodę :baffled:

GRATKI!!
No Jolka...super bezobjawowo...tylko trochę bolaca broda :)

U nas są dalej oznaki zębolkowania... A zęboli brak... Za to marudek... No i nawet przed podaniem butli muszę smarować dziąsła bo jak nie to do ust smoczka nie weźmie tak go boli :(

A ja w sumie to może z pięć razy smarowałam Maksiowi dziąsełka :tak:
Miesiąc temu jak byłam na szczepieniu, to mi powiedzieli, że ząbki jeszcze daleko i od tego czasu nie smarowałam :zawstydzona/y:

reklama
Do góry