reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

Gratuluję ząbka Wojtusiowi :-).

U nas zębów też brak, ale za to mamy wszystkie możliwe objawy ząbkowania, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :baffled:.
Niedługo zacznę chodzić na rzęsach :angry:

reklama
Gratuluję zębiska! :-)

U nas ślina w hektolitrach (wycieka na siebie, mnie i wszystko wokoło...), WSZYSTKO w zasięgu NATYCHMIAST ląduje w buzi i odchodzi heblowanie (szybko i intensywnie kręci głową, żeby lepiej trzeć o dziąsła - Wasze dzieci też tak robią :confused:)

Gratuluję zębiska! :-)

U nas ślina w hektolitrach (wycieka na siebie, mnie i wszystko wokoło...), WSZYSTKO w zasięgu NATYCHMIAST ląduje w buzi i odchodzi heblowanie (szybko i intensywnie kręci głową, żeby lepiej trzeć o dziąsła - Wasze dzieci też tak robią :confused:)

U nas też jest heblowanie wszystkiego co znajdzie się w zasięgu rączek, ostatnio Czarek zaczął przekonywać się do zrobienia odpowiedniego użytku z gryzaków, bo jak dotąd służyły tylko do zabawy.:-)

Dziewczyny ratujcie. Jak to jest?? Mały dzisiaj (znowu) marudek.... Zajrzałam mu w dziąsełka...jak spal bo inaczej nie daje... Na dole po prawej stronie ma czerwoną kreseczkę u góry tak sama tylko z jednej strony kreseczka a z drugiej tylko czerwona plamka... Hmmm czy to nie powinny być białe kreseczki?? Pewnie panikuję... A i jeszcze pytanko czy ząbki na dole wychodzą z przodu dziasełek czy bardziej wewnątrz...wiecie o co mi chodzi??
Ja już o pchaniu wszystkiego do buzialki i ślinieniu się nie wspomnę...

reklama
Martaja z tego co czytałam o ząbkowaniu czerwona kreseczka może oznaczać miejscowy stan zapalny spowodowany wyrzynającym się ząbkiem, zdaje się że nie należy się tym niepokoić, ale dobrze by było gdyby potwierdziła to Dorotka -nasza specjalistka od zębulkowych spraw :tak:

Agik - gratuluję ząbków!

Do góry