reklama
E
efilo
Gość
martaja
biała plamka która zniknęła to mogły być też pleśniawki (vel afty)
a czerwone dziąsła faktycznie są przed wyjsciem zabka - ale ja to wiem tylko z teorii - zosia tylko sie mega slini i wcina wszystko lacznie z pilotem (jak na reklamie hortexu :-))
agik - gratulacje
biała plamka która zniknęła to mogły być też pleśniawki (vel afty)
a czerwone dziąsła faktycznie są przed wyjsciem zabka - ale ja to wiem tylko z teorii - zosia tylko sie mega slini i wcina wszystko lacznie z pilotem (jak na reklamie hortexu :-))
agik - gratulacje
Stasiek od wczoraj jest strasznie marudny, co chwilę płacze, niczym nie da się go na dłużej zająć, w nocy nawet smoka nie chciał. Po przeczytaniu tego wątku zakładam, że zaczęło się ząbkowanie....
Jak długo to potrwa????
Ja po dwóch dniach jestem ledwo żywa:-(
Ale w sumie mam nadzieję, że to ząbki idą a nie przywiózł jakiegoś choróbska z urlopu. chyba skontaktuję się z pediatrą.
oj, to dobrze, bo już myślałam, że to mój synek jakiś dziwny:-)
gratulację dla wsztskich mam gryzoni
Jak długo to potrwa????
Ale w sumie mam nadzieję, że to ząbki idą a nie przywiózł jakiegoś choróbska z urlopu. chyba skontaktuję się z pediatrą.
najlepszym gryzakiem jest...broda mamy ;-)
NUNA
Fanka BB :)
jolka111 mój mały ma juz 6 zębów i po brodzie boli jak gryzieStasiek od wczoraj jest strasznie marudny, co chwilę płacze, niczym nie da się go na dłużej zająć, w nocy nawet smoka nie chciał. Po przeczytaniu tego wątku zakładam, że zaczęło się ząbkowanie....
Jak długo to potrwa????
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Maksio zrobił nam niespodziankę na sylwestra i
MAMY PIERWSZY ZĄBEK znaczy Maksio ma ;-) a ja mam sukienkę (obiecaną) :-)
A najśmieszniejsze jest, to że właściwie nie było objawów trochę się ślinił, ale nie były to jakieś wielkie ilości i pewnie bym nawet nie zauważyła gdyby nie to, że ugryzł mnie w brodę
MAMY PIERWSZY ZĄBEK znaczy Maksio ma ;-) a ja mam sukienkę (obiecaną) :-)
A najśmieszniejsze jest, to że właściwie nie było objawów trochę się ślinił, ale nie były to jakieś wielkie ilości i pewnie bym nawet nie zauważyła gdyby nie to, że ugryzł mnie w brodę
GRATKI!!
No Jolka...super bezobjawowo...tylko trochę bolaca broda
U nas są dalej oznaki zębolkowania... A zęboli brak... Za to marudek... No i nawet przed podaniem butli muszę smarować dziąsła bo jak nie to do ust smoczka nie weźmie tak go boli
No Jolka...super bezobjawowo...tylko trochę bolaca broda
U nas są dalej oznaki zębolkowania... A zęboli brak... Za to marudek... No i nawet przed podaniem butli muszę smarować dziąsła bo jak nie to do ust smoczka nie weźmie tak go boli
reklama
Podziel się: