reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

Sorga - milo, ze pytasz;) Juz lepiej, duzo lepiej, choc powrot do tzw. normalnosci jeszcze troche potrwa...Maz zrezygnowal z pracy, bo po wyjsciu ze szpitala zaczeli go traktowac jak smiecia (wyszedl w piatek, byl tam 2 m-ce). Ot polska pieprzona mentalnosc. Tym bardziej ciesze sie, ze mamy szanse wyjechac stad w cholere.

reklama
fantazja cieszę się, że u Was lepiej - trzymam kciuki, żebyście jak najszybciej wyjechali i zaczęli "normalne" życie :tak: Polska mentalność wobec chorych (zwłaszcza z problemami psych) jest koszmarna...

Sorga - milo, ze pytasz;) Juz lepiej, duzo lepiej, choc powrot do tzw. normalnosci jeszcze troche potrwa...Maz zrezygnowal z pracy, bo po wyjsciu ze szpitala zaczeli go traktowac jak smiecia (wyszedl w piatek, byl tam 2 m-ce). Ot polska pieprzona mentalnosc. Tym bardziej ciesze sie, ze mamy szanse wyjechac stad w cholere.

Ciesze się , że jest poprawa, niesety nie zazdroszcze sytuacji, dobrze że macie jakąs perspektywę, a dokad chcecie się udać? jak Misia zareagowała na tatę po tak długiej rozłące? No i ty czy odpoczełaś, zregenerowałaś siły ? Jak twoje nastawienie, zaikrzył optymizm ? mam nadzieję że tak :D

Fantazjo trzymam kciuki żeby sie powiodło,silna kobitka z Ciebie-całuski
Livciakowi wychodzi górna jedynka,srakieta była od rana i nocka nie ciekawa :wściekła/y:

Fantazja super że maż czuje się lepiej, tylko szkoda że prace stracił. choc może to i leiej bo jak wyjedziecie to wszędzie będzie wam lepiej niz w Polsce.
Laurze wychodzą 2 górne dwójki na raz, ale nie jest źle, apetyt troszkę mniejszy i marudkuje gdy z nią nie jestem więc cały czas ją przytulam i bawię się z nią.

Fantazja i ja trzymam kciukasy za Was, za zdrowie Męża i powodzenie na obczyźnie. Na pewno wszystko się uda!!!

A co do zębów - ja się zastanawiam, czy Magdzie czasem nie wychodzą dolne....czwórki:szok:. Żeby nie było nieporozumień - trójek u Niej niet. Ale wczoraj przez przypadek zobaczyłam jak się śmiała, że właśnie na dole, ma tak strasznie napuchnięte dziąsło, że wygląda jakby coś jej na nim narosło. I po prawej stronie to tak jakby się coś przebijało, ale wyglądało to okropnie, aż się dziwię że Magda nie wyje z bólu.:szok::-(

Mi się wydaje że wszystko jest możliwe u tych naszych dzieciaczków. Ale żeby już czwórki:szok: A może to są tak mocno rozstawione trójki...
Zu wychodzi teraz górna dwójka. A mamy już górną dwójkę i górną jedynkę. Na dole nic.​

Jak to różnie u dzieciatek ,Livciok ma na dole trzy no i dzisiaj zauważyłam u góry przebijajaca sie jedynke

reklama
Do góry