reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
Gratulujemy wszystkim małym "gryzoniom" my narazie zostajemy ssakami, choć objawy ząbkowania pełna parą:-)

Miał białą kropkę na dziąsełku, gryzł sobie piąstki i wszystko wokól, popłakiwał, po posmarowaniu przechodziło na jakiś czas, a tu nagle... ta kropka znikła :eek: I co to ma znaczyć? Któraś z dziewczyn tu pisała, że najpierw jest taka kropka, a potem dziąsło pęka... jak to jest bo już nie wiem nic :no::no:

Isia, Karolinka też miała białą kropkę przez kilka dni, a potem tak jak ty, przestałam ją widzieć. Od wczoraj, po tygodniu "niebycia w buzi", znów się pojawiła :szok::szok::szok::szok:. Ja też nie wiem, o co chodzi :confused:

Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich małych kasowniczków

Dziewczyny, ale te ząbki się sypią... (w pozytywnym znaczeniu oczywiście :-D)

A dorotka to ma tak dość tematu że tu w ogóle nie zaglada tak?

Powiedzcie mi proszę czy macie jakieś opinie w kwestii szczoteczek.

ja mam dwie szczoteczki , ale narazie nie uzywam zadnej ,bo mały nie znosi mycia i jest ryk .Mam jedną taką normalną a jedna sylikonową

zaglądam ,zaglądam:tak::tak::tak::-D:rofl2:
zadnych pytan narazie nie bylo:no:
wiec tylko gratulacje kasowniczkom skladam:-D

co do szczoteczek to ostatnio oglądalam te i zastanawiam sie nad zakupem
NOWOŚĆ nuby 3-SZCZOTECZKI do zębów dla malucha (271992322) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Dorotka, bardzo fajny ten zestaw szczoteczek.

A czy na początek nie byłaby najlepsza taka silikonowa sczoteczka, którą zakłada się na palec? Z doświadczenia wiem, że najłatwiej ją dziecku wpakować do buźki :-D

Do góry