reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
gratulacje dla nowych kasowniczkow
kachasek
matka-wariatka :)
no i luuuuuzJa jestem luz, i apeluje o luz...:-)
od nas równieżgratulacje dla nowych kasowniczkow
Nuna, Dzagud, Paolka gratuluję zębatych pociech!:-)
Czarkowi cieknie ślina nieprzerwanym strumykiem. Wyczytałam że ślinienie może być oprócz ząbkowania objawem zadowolenia, więc chyba moje dziecko jest takie szczęśliwe bo zębów jak nie było tak nie ma.
Czarkowi cieknie ślina nieprzerwanym strumykiem. Wyczytałam że ślinienie może być oprócz ząbkowania objawem zadowolenia, więc chyba moje dziecko jest takie szczęśliwe bo zębów jak nie było tak nie ma.
Nuna, Dzagud, Paolka gratulacje:-)
jeżeli chodzi o zęby, to tak jak Kachaskowi nie spieszy mi się, uwielbiam jego uroczy bezzębny uśmiech
czyli mój Staś jest jednym z najszczęśliwszych dzieci na świecieWyczytałam że ślinienie może być oprócz ząbkowania objawem zadowolenia
jeżeli chodzi o zęby, to tak jak Kachaskowi nie spieszy mi się, uwielbiam jego uroczy bezzębny uśmiech
Paolka, gratulacje! I super zdjęcie. Masz fart, z tym zdjęciem, bo moje temperamentne dziecię nie pozwala sobie zaglądać do paszczy, więc zęby na razie czuję palcem jak jej smaruję dziąsełka. Jeszcze ich nie widać a już nimi gryzie. Zaczynam się cieszyć że nie karmię, bo coś czuję, że skakałabym pod sufit.
reklama
Podziel się: