reklama
Zapomniałam jeszcze wczoraj napisać: lekarka sprawdzała Kubali ząbki....mówi że one tam są wstawione...ale jeszcze jeszcze zanim wyjdą:dull:.........mówiła o górnych......hmmmmm ciekawe czy faktycznie właśnie one jako pierwszy wyjdą....
On chyba ma objawy ząbkowanie takie jak ja miałam przdporodowe....wydawałoby się ze to już tuż tuż.....a to jeszcze dłuugo
On chyba ma objawy ząbkowanie takie jak ja miałam przdporodowe....wydawałoby się ze to już tuż tuż.....a to jeszcze dłuugo
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Obrodzilo w zabki u naszych dzieciaczkow kiedy nas nie bylo... Gratulacje dla wszystkich!
U nas na razie tez pustka w buzi, czekamy!
U nas na razie tez pustka w buzi, czekamy!
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
No i prawie jest ząbek, lewa jedynka dolna ;-) Fajnie, bo Nata tylko trochę marudna, no i mniej mleka doi, za to dużo łyzeczką wcina, na deser 70 kaszki lub kleiku i 125 deserku, no i na obiad tak samo, tylko zupka (no wiadomo ). Wczoraj ją usypiałam ją na rękach, bo płakulki robiła, mleka tylko 440ml więc kaszki jej daję, jeśli by tak miała to ząbkowanie przejść, to super, bo nie musi mieć na razie smarowanych dziąseł. Tam na dziąśle jest taka biała kreseczka, jakby dziąsło w tym miejscu było przezroczyste, no i wiadomo, wszystko do buzi bierze...Tak liczę, może jeszcze z tydzień.
M
m_ktosia
Gość
madzialenko, szminko piekne wampirki macie
a u mnie nic a nic, kiedys pisalam ze cos tam widze ale to przewidzenia byly jakies
tak sobie mysle czy to budzenie niuni od kilku nocy po kilka razy to nie oznaka zabkow, ona tak ladnie mi przesypiala cale nocki od 3 miesiaca zycia
a kupek to wali co niemiara, 1 na dzien to podstawczak, najczesciej jest wiecej, nienadazam z pieluchami
generalnie mnie sie nie spieszy, fajna taka bezzebna niemowlaczek, a tak jak zabki wyjada to lada momet do szkoly potem matura studia i tyle bede ja widziec
a u mnie nic a nic, kiedys pisalam ze cos tam widze ale to przewidzenia byly jakies
tak sobie mysle czy to budzenie niuni od kilku nocy po kilka razy to nie oznaka zabkow, ona tak ladnie mi przesypiala cale nocki od 3 miesiaca zycia
a kupek to wali co niemiara, 1 na dzien to podstawczak, najczesciej jest wiecej, nienadazam z pieluchami
generalnie mnie sie nie spieszy, fajna taka bezzebna niemowlaczek, a tak jak zabki wyjada to lada momet do szkoly potem matura studia i tyle bede ja widziec
M
m_ktosia
Gość
hania a napisz jak zabki twojej cory ??? ile juz ma stalych? a jest szczerbulkiem...:-) to taki smieszny okres
ja dosc dlugo czekalam na coniektore stale zeby bedac szczerbata i w zwiazku z tym straszne krzywusy potem mialam i apataty musialam nosic przez kilka lat zeby doprowadzic swoj usmiech do porzadku normalnie az mialam kompleks, na szczescie teraz sa fajne aparaciki , tylko trzeba miec na to kaske
ja dosc dlugo czekalam na coniektore stale zeby bedac szczerbata i w zwiazku z tym straszne krzywusy potem mialam i apataty musialam nosic przez kilka lat zeby doprowadzic swoj usmiech do porzadku normalnie az mialam kompleks, na szczescie teraz sa fajne aparaciki , tylko trzeba miec na to kaske
jest jest szerbulek........ pozno jej zaczely wypadac....... ma juz jedynki dolne i jedna górna............ druga jej wlasnie rosnie........ no i 2 dolnej nie ma .... wiec jednostronnie jest szczerbatahania a napisz jak zabki twojej cory ??? ile juz ma stalych? a jest szczerbulkiem...:-) to taki smieszny okres
M
m_ktosia
Gość
hania - twoja niuniua wyglada czadowo, bardzo mi sie podoba :-)
szmina
mamusia Emilki i Filipka
a u nas pierwsze mycie zabkow zaliczone!!!:-)
hana a ja szczerbulki nie zdazylam zobaczyc:-(ale pewnie urokliwie wygladala jak to Natalka-pelna wdzieku!!
hana a ja szczerbulki nie zdazylam zobaczyc:-(ale pewnie urokliwie wygladala jak to Natalka-pelna wdzieku!!
reklama
Podziel się: