reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

MADZIALLENKO,SZMINKO nooo ząbeczki śliczne !!
ANUSIA łooo 3 na raz - super ..

U nas ząbków nie widać :happy2: pediatra nam w szpitalu mówiła że chłopcą wychodzą później niż dziewczynką .... czekamy ;-)

reklama
Zapomniałam jeszcze wczoraj napisać: lekarka sprawdzała Kubali ząbki....mówi że one tam są wstawione...ale jeszcze jeszcze zanim wyjdą:dull::nerd:.........mówiła o górnych......hmmmmm ciekawe czy faktycznie właśnie one jako pierwszy wyjdą....

On chyba ma objawy ząbkowanie takie jak ja miałam przdporodowe:-D:-D:-D....wydawałoby się ze to już tuż tuż.....a to jeszcze dłuugo:-D

No i prawie jest ząbek, lewa jedynka dolna :tak::-D;-):happy2::tak::-D Fajnie, bo Nata tylko trochę marudna, no i mniej mleka doi, za to dużo łyzeczką wcina, na deser 70 kaszki lub kleiku i 125 deserku, no i na obiad tak samo, tylko zupka (no wiadomo :happy2::happy2:). Wczoraj ją usypiałam ją na rękach, bo płakulki robiła, mleka tylko 440ml więc kaszki jej daję, jeśli by tak miała to ząbkowanie przejść, to super, bo nie musi mieć na razie smarowanych dziąseł. Tam na dziąśle jest taka biała kreseczka, jakby dziąsło w tym miejscu było przezroczyste, no i wiadomo, wszystko do buzi bierze...Tak liczę, może jeszcze z tydzień.:tak::tak:

madzialenko, szminko piekne wampirki macie :-D

a u mnie nic a nic, kiedys pisalam ze cos tam widze ale to przewidzenia byly jakies :cool:

tak sobie mysle czy to budzenie niuni od kilku nocy po kilka razy to nie oznaka zabkow, ona tak ladnie mi przesypiala cale nocki od 3 miesiaca zycia :confused2:
a kupek to wali co niemiara, 1 na dzien to podstawczak, najczesciej jest wiecej, nienadazam z pieluchami :confused2:

generalnie mnie sie nie spieszy, fajna taka bezzebna niemowlaczek, a tak jak zabki wyjada to lada momet do szkoly potem matura studia i tyle bede ja widziec :cool:

hania a napisz jak zabki twojej cory ??? ile juz ma stalych? a jest szczerbulkiem...:-) to taki smieszny okres

ja dosc dlugo czekalam na coniektore stale zeby bedac szczerbata i w zwiazku z tym straszne krzywusy potem mialam i apataty musialam nosic przez kilka lat zeby doprowadzic swoj usmiech do porzadku :blink: normalnie az mialam kompleks, na szczescie teraz sa fajne aparaciki , tylko trzeba miec na to kaske :tak:

hania a napisz jak zabki twojej cory ??? ile juz ma stalych? a jest szczerbulkiem...:-) to taki smieszny okres
jest jest szerbulek........ pozno jej zaczely wypadac....... ma juz jedynki dolne i jedna górna............ druga jej wlasnie rosnie........ no i 2 dolnej nie ma .... wiec jednostronnie jest szczerbata:laugh2:

reklama
Do góry