reklama
Madziallenka
Optymistyczna
Szmina śliczniutkie mleczaczki!
Myjecie już ząbki?
Myjecie już ząbki?
ania1a1
Mama Adasia:)
Madziallenko, u nas jeszcze nie ma ząbków, ale mamy specjalną szczoteczkę do dziąsełek. Kupiłam taki zestaw 3 szczoteczek - do masażu dziąseł (dla dzieci bez zębów), szczoteczka silikonowa do pierwszych ząbków; szczoteczka tradycyjna z miękkiego włosia do starszych dzieci.
Staram się masować Adasiowi dziąsełka każdego dnia co najmniej 2 razy dziennie, ale nie zawsze mój maluch mi na to pozwala. Czasami wypycha szczoteczkę językiem albo zaciska usta. Taki łobuziak!
Staram się masować Adasiowi dziąsełka każdego dnia co najmniej 2 razy dziennie, ale nie zawsze mój maluch mi na to pozwala. Czasami wypycha szczoteczkę językiem albo zaciska usta. Taki łobuziak!
szmina
mamusia Emilki i Filipka
madziallenka nie jeszcze nie myjemymamy juz szczoteczki i takie cos do masowania dziaselka wiec moze czas zaczacprzegotowana woda mozna na poczatek prawda?
szmina
mamusia Emilki i Filipka
kasirka biegunka to na pewno moze byc, ale brak kupki? nie wiem...
Monika K-W
Fan(ka)
Ja mam zestaw szczoteczek Canpola i napierw uzywalam tej do dziaselek a tearaz myje 2 zabki szczoteczka do zabkow taka z silikonowymi wypustkami co by sie Ala przyzwyczajala a na dotykanie noska tez ma alergie
reklama
Podziel się: