reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie w "dziwnej" kolejnosci

Elamama

Aktywna w BB
Cześć.Czy któreś z Waszych dzieci ząbkowalo w dziwnej kolejności? Córka ma 11 mcy a tylko 4 ząbki. 2 dolne pierwsze siekacze i wg mnie górne kły (foto) A kolejnych nie widać... Pediatra mówi, że czasem tak się zdarza ale ja zaczynam się juz powoli martwić. Mam dużo znajomych i dużą rodzinę ale nikt tak nie miał.
20180518_125655.jpg

Załączniki

• 20180518_125655.jpg
    20180518_125655.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 22 651
reklama
Hmmm nie wiem moja córka ma 16 miesięcy i ma tylko jedynki i dwójki i tez się martwię ze tak wolno ida jej te ząbki

Moja corka ma 14 mcy i 6 zebow.
Dwie dolne jedynki i jedynki i dwojki na gorze..
Czasem zęby rosna "dziko"

Ja bym czekała cierpliwie, bywa i tak. A jak tak bardzo Cie to martwi podejdź do dentysty i zapytaj.
Ale bym nie spinała[emoji6]

Moja 14 miesięcy i 16 zębów także nie ma reguły.

Kochana u nas wyszły 1 i 2 po lewej stronie a po miesiącu 1 i 2 po prawe :-)j ☺️ też inaczej niż zwykle ;-)

Rzeczywiście śmieszna kolejność [emoji2] śmiesznie wygląda z tymi kłami [emoji2] kochana a tak na serio to nie masz się czym martwić. Znam dzieciaczki z 2 ząbkami na roczek. Wyjdą na pewno w swoim czasie. U nas też np najpierw wyszła górna dwójka a dopiero później jedynka

Cześć.Czy któreś z Waszych dzieci ząbkowalo w dziwnej kolejności? Córka ma 11 mcy a tylko 4 ząbki. 2 dolne pierwsze siekacze i wg mnie górne kły (foto) A kolejnych nie widać... Pediatra mówi, że czasem tak się zdarza ale ja zaczynam się juz powoli martwić. Mam dużo znajomych i dużą rodzinę ale nikt tak nie miał.Zobacz załącznik 859373
U mnie jest dokładnie tak samo tylko mam chłopca 11-miesięcznego. Czasem tak jest więc się nie martw:)

reklama
Nie martw się mój syn ma 2,5roku i nadal nie ma wszystkich zębów .kolo roku zaczely pojedynczo się przebijać.pediatra powiedziała ze to nie powód do nie pokoju;-)

Do góry