reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbkowanie,czy to już? jakie objawy?

My narazie mamy jedynki i dwójki na górze i jedynki i jedną dwójkę na dole
A prezentują się tak:
dscf3160be1.jpg

reklama
To prawda fajne ząbki:)
u nas jest już 11 zęboli- jedynki dwójki i 3 przedtrzonowce dwa na dole i jedna czwórka na górze.. brakuje kłów:D ale one chyba ostatnie wychodzą:)

HEJdawno tu nie zagladalam ,przez te nasze problemy,ani do buzi mojego syncia a tu dzisiaj przez przypadek ,bawilismy sie a on sie tak smial i wyginal glowe do tylu PATRZE A TAM 2 ZEBY TRZONOWE WYSZLY!!!!!!!!!!!!CZYLI RAZEM MAMY JUZ 10,WIEM ZE TO I TAK NIE DUZO ALE NAS TO CIESZY:-) PAPATKI

Inka gratulujemy trzonowców:-) My mamy narazie 8 ząbków ale szykują się następne bo biednie wyglądają Marcinkowe dziąsęłka...sam przybiega zeby mu żelem posmarować

My od dziś rana mamy 7 ząbków.Tylko śmiesznie wyszły bo mamy jedynki na dole jedynki i dwójki na górze i 4na górze.

reklama
Agnieszka też nabywa ząbki w dziwnej kolejności. Ma 4 jedynki, 2 dwójki na dole, a ostatnio przybyły.....dwie czwórki na górze. Zauważyłam je przypadkowo podczas zabawy. Nigdy nie wypatrywałam zęboli w takim odległym miejscu.;-)

Do góry