reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ząbkowanie,czy to już? jakie objawy?

My narazie mamy jedynki i dwójki na górze i jedynki i jedną dwójkę na dole
A prezentują się tak:
dscf3160be1.jpg

reklama
To prawda fajne ząbki:)
u nas jest już 11 zęboli- jedynki dwójki i 3 przedtrzonowce dwa na dole i jedna czwórka na górze.. brakuje kłów:D ale one chyba ostatnie wychodzą:)

HEJdawno tu nie zagladalam ,przez te nasze problemy,ani do buzi mojego syncia a tu dzisiaj przez przypadek ,bawilismy sie a on sie tak smial i wyginal glowe do tylu PATRZE A TAM 2 ZEBY TRZONOWE WYSZLY!!!!!!!!!!!!CZYLI RAZEM MAMY JUZ 10,WIEM ZE TO I TAK NIE DUZO ALE NAS TO CIESZY:-) PAPATKI

Inka gratulujemy trzonowców:-) My mamy narazie 8 ząbków ale szykują się następne bo biednie wyglądają Marcinkowe dziąsęłka...sam przybiega zeby mu żelem posmarować

My od dziś rana mamy 7 ząbków.Tylko śmiesznie wyszły bo mamy jedynki na dole jedynki i dwójki na górze i 4na górze.

reklama
Agnieszka też nabywa ząbki w dziwnej kolejności. Ma 4 jedynki, 2 dwójki na dole, a ostatnio przybyły.....dwie czwórki na górze. Zauważyłam je przypadkowo podczas zabawy. Nigdy nie wypatrywałam zęboli w takim odległym miejscu.;-)

Do góry