reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbkowanie,czy to już? jakie objawy?

reklama
Dziękujemy za gratki a następnych ząbków nadal wypatrujemy.Gratulacje dla cierpliwie znoszących ząbkowanie tych którym coś nowego zaczęło się bielić.

Aga zaczęła normalnie zgrzytać swoimi 4 zębami. Robi to tak mocno i głośno jakby landrynki zgryzała. Słuchać tego nie można. A ona ma ubaw. Mam wrażenie, że zaraz sobie te zęby pokruszy. Myślę, że chyba przeszkadzają jej te nowe "nabytki" w buzi. Wiecie jak to jest - człowiek jak sobie plombę zwykłą wstawi to wydaje mu się, że ma czegoś za dużo w gębie. A co dopiero takie 4 zębiska po takim czasie bezzębia.:tak: :tak: :tak:

jejku GRATULUJĘ wszystkim dzieciaczkom takiej ilości ząbków !!! :-)

u nas niestety TYLKO dwie sztuki - dolne jedynki (pierwszy wyszedł 20.08.2006, a drugi dwa miesiące później ) - strasznie ciężko z tymi ząbkami, no ale cóż czekamy dalej :-D

Madziunia Adze dopiero ostatnio wyszły 2 górne jedynki. Poprzednie dwa zęby wyrosły prawie 3,5 miesiąca wcześniej!!!!! W strasznych bólach to się rodzi.

No patrzcie!!! A ja myślałam, że to zgrzytanie to coś podejrzanego. Pierwsze słyszę żeby dziecko tak robiło. Moja Ala nie zgrzytała, ani żadna dzidzia z naszej rodziny. A to dobre! ;-)

uuuuuuuuuu dawno nas nie był a tu tyle nowych ząbków... serdeczne gratulacje dla wszystkich maluszków i ich nowych perełek:-D ... my nadal od dłuższego czasu mamy tylko dwa ząbki,... czekamy na więcej:-)

reklama
my w koncu mamy 5 ząbek...po prawie trzymiesięcznej przerwie.. mam nadzieję ze niedługo pozostałe:-)

chociaż jak miło było bez ząbków.. teraz biedne moje cycusie...:wściekła/y:

Do góry