reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ząbkowanie,czy to już? jakie objawy?

reklama
Dziękujemy za gratki a następnych ząbków nadal wypatrujemy.Gratulacje dla cierpliwie znoszących ząbkowanie tych którym coś nowego zaczęło się bielić.

Aga zaczęła normalnie zgrzytać swoimi 4 zębami. Robi to tak mocno i głośno jakby landrynki zgryzała. Słuchać tego nie można. A ona ma ubaw. Mam wrażenie, że zaraz sobie te zęby pokruszy. Myślę, że chyba przeszkadzają jej te nowe "nabytki" w buzi. Wiecie jak to jest - człowiek jak sobie plombę zwykłą wstawi to wydaje mu się, że ma czegoś za dużo w gębie. A co dopiero takie 4 zębiska po takim czasie bezzębia.:tak: :tak: :tak:

jejku GRATULUJĘ wszystkim dzieciaczkom takiej ilości ząbków !!! :-)

u nas niestety TYLKO dwie sztuki - dolne jedynki (pierwszy wyszedł 20.08.2006, a drugi dwa miesiące później ) - strasznie ciężko z tymi ząbkami, no ale cóż czekamy dalej :-D

Madziunia Adze dopiero ostatnio wyszły 2 górne jedynki. Poprzednie dwa zęby wyrosły prawie 3,5 miesiąca wcześniej!!!!! W strasznych bólach to się rodzi.

No patrzcie!!! A ja myślałam, że to zgrzytanie to coś podejrzanego. Pierwsze słyszę żeby dziecko tak robiło. Moja Ala nie zgrzytała, ani żadna dzidzia z naszej rodziny. A to dobre! ;-)

uuuuuuuuuu dawno nas nie był a tu tyle nowych ząbków... serdeczne gratulacje dla wszystkich maluszków i ich nowych perełek:-D ... my nadal od dłuższego czasu mamy tylko dwa ząbki,... czekamy na więcej:-)

reklama
my w koncu mamy 5 ząbek...po prawie trzymiesięcznej przerwie.. mam nadzieję ze niedługo pozostałe:-)

chociaż jak miło było bez ząbków.. teraz biedne moje cycusie...:wściekła/y:

Do góry