reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbkowanie,czy to już? jakie objawy?

reklama
Wszystkim CIOCIOM dziękujemy za gratulacje i śpieszymy zameldować że mamy prócz górnej i dolnej prawej jedynki górną lewą dwójkę.Tylko gdzie lewe jedynki?

HURRRRAAA!!!! :-) Po trzymiesięcznej przerwie w ząbkowaniu mamy trzeciego zębola - górną, prawą jedynkę. Już myślałam, że nigdy nie wyjdzie.

Gratulacje nowych ząbków! Kasi też w końcu po miesiącu "czajenia się" wyszła górna jedynka. Ale u nas dopiero łącznie 3 ząbki... Gdzie do 8!? Fajnie byłoby mieć już taką ilość za sobą... :confused:

no nie wiem czy tak fajnie, u Olka też już 8 ząbek się przebija, ale jak czasem ugryzie, to można normalnie gwiazdki zobaczyć... zwłaszcza że miewa takie napady, że idzie i rzuca się z zębami za wszystko co napotka na swojej drodze, więc zostałam już pogryziona zarówno w palec i ramię jak i w kolano:-D

My od 2dni mamy 3jedynki i jedną dwójkę.Następne sie kroją bo jakiś marudny ten nasz Mateuszek się zrobił.Gratulemy wszystkim kolejnych ząbków.

reklama
Do góry