reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

to moja sie rozpedzila cos z zabkami :rofl2: juz ma 14 hmm w sumie 16 tylko kielki na dole nie do konca wyszly :eek: a kolezanka mnie denerwuje ze im szybciej zabki wychodza tym szybciej wyledza tak samo wloski grrrrrrrrr:angry::wściekła/y:
Pozdrawiam:-D

reklama
Nie przejmuj sie Caro..ja mam tez taka koleżankę ktora w Michalinie widzi wszystko co złe a w swoim synku wszystko co najlepsze ..takie juz są baby..może to z zazdrości hehehe:-D:-D:-D

u nas w dalszym ciągu 14..ale dolne trójki już widać:-D

a u nas w koncu przestala troche slina rzeka lecic z buzi...
noi dzis prababcia dopatrzyla sie kolejnego zabka dolna czworeczke:) w sumie mamy juz 3 czworke i 8 innych zabkow:) razem 11sztuk:) a kolejne nadchodza o zgroza,,,,
juz nie chce tego kaszlu sluchac:(

wszytkim gratulujemy zęboli i życzymy dalszego mniej bolesnego ząbkowania
jak wyjdą nam do końca to będziemy miec 14 ;-)

A u nas już 13 ząbków.
Dzisiaj przebiła się dolna lewa trójka. Górna lewa w drodze, dziąsła są opuchnięte.

U nas już 14 ząbków . W trakcie urlopu wyszła górna lewa trójka, na szczęście tym razem obyło się bez temperatury i innych atrakcji. Pozostałe dwie trójki w drodze.
Jeszcze tylko 6 ząbków i będzie spokój na jakiś czas.

reklama
Do góry