reklama
izabela...
Fanka BB :)
u nas również kolejny ząb się pojawił-13, wyszła górna prawa trójka, a lewa jest w drodze :-)
Mewa29
mama Adama
i Adalkowi 2 piątki przybyły, zorientowałam sie jak juz palec pogryziony do krwi był
zatem 2 dokompletu brakuje juz tylko
zatem 2 dokompletu brakuje juz tylko
Jest i piąty :-) Pojawił się w sobotę. Wychodzą jak grzyby po deszczu Tylko Asiulka bidna, bo od soboty trzyma ją kaszelek (dziś już niewielki) i katarek (dziś też już mniejszy). Nie mogła dzisiaj zasnąć, męczyła się 1,5 godziny :-( Dziąsełka dokuczają. Daję jej prawoślaz na kaszelek i Neosine, były inhalacje z ziółek, na katarek mam spray z wodą morską i Neosine (ale nie daje sobie aplikować ), maść majerankową i żelik Bobodent. Ech, no i gorączka była w sobotę i niedzielę, prawie 40stopni :-(
andariel
mama super dwójki :]
ja odkryłam ostatnią czwórkę do kompletu, a trójki górne chyba tuż-tuż będą; więc już wiem skąd katar i kaszel; razem jest więc 12 ząbków i wczoraj pierwszy raz umyłam jej ząbki pastą dla dzieci, taka ociupinkę dałam dosłownie - podobało jej się!
izabela...
u nas tez pojawiła się druga trójka, więc zębów jest 14 :-)
Chogata
Mama Aluni i Dominika
U nas wychodza 5 .Jedna dolna jest juz a druga idzie .Alka ma goracvzke na wieczor i rozwolnionko,ze tylko smecta nam pomaga .Bylam u lekarza więc zadna to jelitowka czy cos w tym stylu.A spi tylko po czopku z paracetamolu.Za to wychodza migiem.Jeden zab okolo 4 dni .:-)
izabela...
ostatnie 2 dolne trójki wyszły niepostrzeżenie, więc pozostały same piątki do przebicia :-)
reklama
Podziel się: