reklama
Doxa
Fanka BB :)
My też zaczęliśmy używać pastę - pisałam o tym niedawno, ale wcięło mi posta :-( i już nie chciało mi się pisać od nowa!
Kupiłam Elmex, zalecana od roku do 6 lat, Oli i tak sam myje ... nie daje diabeł sobie umyć, tylko SAM! Więcej gryzie szczoteczkę, coś tam szurnie, myślałam że pasta coś zmnieni, ale niestety nie ...
Kupiłam Elmex, zalecana od roku do 6 lat, Oli i tak sam myje ... nie daje diabeł sobie umyć, tylko SAM! Więcej gryzie szczoteczkę, coś tam szurnie, myślałam że pasta coś zmnieni, ale niestety nie ...
Jolik
Nieźle zakręcona mama
U nas pasta gościi od miesiąca (COLGATE SMILES 0-2 LAT). Dzięki niej Tymek polubił mycie. Stosujemy jej dosławnie kapinkę. Można powiedzieć, dotykamy szczoteczką tubki :-) to wystarcza. Tymek oczywiście "szoruje" sam ale czasami pozwala sobie pomóc :-)
U nas nadal tylko 6 ząbków !
U nas nadal tylko 6 ząbków !
*syla*
kobieta pracująca...
Idze na poczętku się podobało a teraz ma gdzieś mycie zębów, słuchawka od prysznica ciekawsza niż kolorowa szczoteczka....no ale zawsze coś tam "ugryzie" Nie czyszczę jej na siłę aby się od początku nie zraziła więc ile jej się uda to ok, muszę czekać....
*syla*
kobieta pracująca...
gratulujemy kolejneo ząbka Oliku!!!
reklama
Podziel się: