reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ząbki!!!

reklama
my mamy dwa zęby (tzn Tymek, ja mam narazie trochę więcej) od ponad miesiąca. Chłopisko się ostatnio ślini, ale nic nowego nie wyłazi. Jestem pod wrażeniem, że niektóre młodsze Gwiazdeczki mają już tyle ząbków. No i oczywiście gratulujemy

Antonina znowu sie slini ::) czyzby 9 zab ??? to by zakrawalo na rekord swiata ;) Orzeszku, kiedy mniej wiecej wychodza trojki?

Vertigo to naprawde rekordowe trojki po 18-tym miesiacu.
Dbaj o te jej zabki, bo jest mozliwe, ze one beda slabsze, ale jak bedziesz je czyscila to przeprowadzisz Tosie przez dziecinstwo mleczakow bez dziorki i niepotrzebnego bolu ;)

Witajcie ja mam pytanko ile czasu wyłażą górne jedynki, bo Nika już ponad miesiąc się z nimi "buja" i cierpi?

Orzech pisze:
Vertigo to naprawde rekordowe trojki po 18-tym miesiacu.
Dbaj o te jej zabki, bo jest mozliwe, ze one beda slabsze, ale jak bedziesz je czyscila to przeprowadzisz Tosie przez dziecinstwo mleczakow bez dziorki i niepotrzebnego bolu ;)

thx. slinienie ustalo... myjemy dwa razy dziennie - uwazasz, ze trzeba czesciej?

reklama
nieszkodzi....wiem brzmi dziwnie, ale jak 2 razy dziennie sa dobrze umyte ( to tak dla wszystkich nie tylko dla dzieciakow) to to wystarcza.

Do góry