reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ząbki!!!

reklama
_anna gratulacje! musisz dzialac w kierunku nauczenia, ze gryzc mamy nie wolno, bo jak pare razy sykniesz z bolu to sie dopiero spodoba ::) a przypadkiem dzieciak Cie nie ugryzie - albo ssanie albo gryzienie, bo inaczej jest jezyk ulozony. wiec jak gryza to robia to specjalnie i z premedytacja ;)

Anna gratulujemy :)

Vertigo ma rację - trzeba uczyć łobuziaki żeby nie gryzły cycków - a niestety im więszy syk mamy tym większa radość ::) Ignacy tak mnie dzisiaj dziabnął, że gwiazdy zobaczyłam i aż krzyknęłam na niego a on cały szczęsliwy i szczerzy te zębole :)

_anna pisze:
ok Vertigo przyjęłam do wiadomosci - a co to znaczy "działać w kierunku nauczenia, ze gryzc mamy nie wolno"?

odczepialam i tlumaczylam, ze nie wolno - nie gryzie, wiec chyba poskutkowalo

Drogie ciocie: Mamy drugiego zębolka!!!! ;D

Wyszedł, bez specjalnego marudzenia z czego najbardziej cieszy się mamusia.

U Natalki w miejscu dolnej jedynki jest ryżyk. Zajrzałam do dzioba jak poczułam na palcu coś ostrego ;)

reklama
Do góry