reklama
Vertigo
Październikowa Mama 2005
_anna gratulacje! musisz dzialac w kierunku nauczenia, ze gryzc mamy nie wolno, bo jak pare razy sykniesz z bolu to sie dopiero spodoba : a przypadkiem dzieciak Cie nie ugryzie - albo ssanie albo gryzienie, bo inaczej jest jezyk ulozony. wiec jak gryza to robia to specjalnie i z premedytacja
_anna
Fanka BB :)
ok Vertigo przyjęłam do wiadomosci - a co to znaczy "działać w kierunku nauczenia, ze gryzc mamy nie wolno"?
Anna gratulujemy
Vertigo ma rację - trzeba uczyć łobuziaki żeby nie gryzły cycków - a niestety im więszy syk mamy tym większa radość : Ignacy tak mnie dzisiaj dziabnął, że gwiazdy zobaczyłam i aż krzyknęłam na niego a on cały szczęsliwy i szczerzy te zębole
Vertigo ma rację - trzeba uczyć łobuziaki żeby nie gryzły cycków - a niestety im więszy syk mamy tym większa radość : Ignacy tak mnie dzisiaj dziabnął, że gwiazdy zobaczyłam i aż krzyknęłam na niego a on cały szczęsliwy i szczerzy te zębole
Vertigo
Październikowa Mama 2005
_anna pisze:ok Vertigo przyjęłam do wiadomosci - a co to znaczy "działać w kierunku nauczenia, ze gryzc mamy nie wolno"?
odczepialam i tlumaczylam, ze nie wolno - nie gryzie, wiec chyba poskutkowalo
_anna
Vertigo pisze:odczepialam i tlumaczylam, ze nie wolno - nie gryzie, wiec chyba poskutkowalo
a to taka metoda - no to ja też to stosuję ;D
_anna
gratulacje dla Julci :-*
reklama
Podziel się: