reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ząbki!!!

Natalia chyba ma drugiego zęba, chyba, bo nie da sobie zajrzeć w buzię, ale na placach czujemy więcej. I ślinić się zaczęła, do łask wróciły wszelkie gryzaczki, a przed chwilą ugryzła gumową zabawkę i ryknęła płaczem, co do niej kompletnie nie jest podobne.

reklama
My też dołączyliśmy do grona zębaczy - mamy aż 1 ząb... teraz mam w domu kasownik a nie diąślaka. Samo ząbkowanie jakoś mineło zupełnie bezboleśnie i praktycznie nie zauważalnie. Wieczorem żeba nie było... a rano zaczął błyskać. Mam tylko nadzieję, że reszta też jakoś równie małoboleśnie przebiegnie.

Doxa czy talko nasze dzieci ostaly sie bez zebow??
Gratuluje oczywiscie wszystkim zabkom goraco!! :laugh:

Gratuluję kolejnym "kasownikom" :)!!!

Orzeszku chyba tak :laugh: :laugh: Tylko, że Oli najstarszy ...

Doxa ty sie nie martw, koleżanki dziewczynka ma rok i dwa miesiące i ani jednego zęba jeszcze tyle , że u niej to rodzinne. Na Olika też przyjdzie czas.

Weronika ma dwie dolne jedynki.A dwie dolne dwójki w drodze ( kiedy one w końcu wyjdą mam już dość).Niestety gryzaki nie pomagają. Najlepiej hebluje się łóżeczko. A ogólnie jeśli je nie na śpiąco to jest i jedzenie i ryk na raz.

U Olivi jeszcze nic, ale jej jezyk chodzi nienormalnie i sie strasznie zaczela slinic, mysle, ze to na zeby.

reklama
Do góry