reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki!!!

OjOjOj, to ja juz moge się w końcu pochwalić  ;D  Dwa dni temu pokazal się pierwszy ząbek Alicji  :laugh:

A te szczoteczki są bardzo dobre - i ten zestaw trzech, o których pisze ilonak, i ta silikonowa, zakladana na palec, o której wspomina Teddy. Moja Ola je przetestowała i byla zadowolona. Polecam każdemu Małemu Ząbkowiczowi  ;)

pozdrawiam

reklama
kupiłam dzisiaj szczoteczkę do zębów dla niemowląt Jordan Step step ( 0-2) wyglada fajnie, chciałam wam ja pokazac ale nie moge znaleźdź zdjec w internecie

Antośka brawo!! - przegoniłaś Ignaca :laugh:

Igo też zgrzyta zębami i tak smiesznie zaciska szczęka - wyglada wtedy jak stary dziadek :laugh:

byla w galerii, ale wtedy bylo widac tylko dwa... o dolnej czworce pomysle... jutro, bo teraz spac idziemy

o rany, tylko patrzeć jak będziemy opowiadały któremu dzieciaczkowi wypadł pierwszy mleczak. :laugh:

Gratulacje garniturków!

No i Idze też wreszcie druga dolna jedynka wyszła.

anno to zrób zdjęcie i pokaż. i napisz gdzie i za ile kupiłaś :)

igusi gratulacje składamy :)

reklama
efunia pisze:
anno to zrób zdjęcie i pokaż. i napisz gdzie i za ile kupiłaś :)

zdjęcie ? - no może dzisaj, kupiłam w Auchanie za 8 zł. Fajna jestta szczoteczka bo zakończona pół okrągłym gryzaczkiem - pomocna przy wyżynających sie ząbkach - tylko Mikołaj nie bardzo chce myć zęby.

Do góry