reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ząbki!!!

Szczotkę masz to i pewnie żele też masz  :laugh: :laugh: więc nic cię nie martw. Może nawet nie zauważysz kiedy ząbki już będą  ;) Nati dość dobrze zniosła pierwsze kły parę dni była trochę marudna ale na szczęście nie gorączkowała. Me obawy teraz się zaczynają  ::)
Ja wczoraj widziałam fajną szczoteczkę z taką szeroką owalną rączką z gumkami którymi maluch sam może sobie też masować przy okazji, ale nie wiem jak w praktyce z tą szczotką ::)

reklama
Frezja pisze:
Szczotkę masz to i pewnie żele też masz  :laugh: :laugh:
mam :laugh: :laugh:

Frezja pisze:
Ja wczoraj widziałam fajną szczoteczkę z taką szeroką owalną rączką z gumkami którymi maluch sam może sobie też masować przy okazji, ale nie wiem jak w praktyce z tą szczotką  ::)
Co to za szczoteczka, pokażcie linka!

Siemka my kupiliśmy zetaw trzech szczoteczek dla dzieci Canpola. One są dla dzieci bez ząbków do masażu dziąsełak, do mycia pierwszych ząbków i zwykła. Te pierwsze dwie się sprawdzają. Tą dla dzieci bez ząbków daję Nice i ona trzyma sobie w ręku i obgryza tą silikonową końcówkę jak ją swędzą te górne dziąsła i przy okazji testuje dolne zęby.

kupilam dzis w koncu te szczoteczke na palec...
Krystian zachwycony, szczegolnie kiedy uzylam jej do zelowania dziaselek... az stekal z zadowolenia... :)

reklama
no to i ja musze wybrać sie na zakupy po szczoteczkę bo narazie to my przy okazji codziennej kąpeieli czyścimy mu palcem i woda ;D

Do góry