reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ząbki!!!

efunia pisze:
ano właśnie u nas dziś po raz pierwszy taka sytuacja że tymek się rozpłakał w głos i jak mu dałam smoka to zaczął go gryźć a nie ssać. chyba coś ma to wspólnego z ząbkami, chociaż ja nic na dziąsłach nie widzę.... może ja ślepa jestem :mad:
efunia u mnie tez tak było zanim pokazały się zębiska. Też nic nie widziałam - wychodzi na to że my dwie ślepe jesteśmy ;)

reklama
anna i co długo czekałas na ząbeczki??
chyba czas jakiś viburcol kupić...
swoją drogą ostatnio tymek dość mozno mnie za pierś dziąsełkami chwyta... ale nie wiem czy taki łapczywy czy chce je trochę podrapać :-[

A mi dzisiaj znajoma powiedziała, że dziąsełka przy ząbkach to mają być jeszcze bielsze niż Kama ma ::) No to i ja teraz jestem zielona i nie wiem o co chodzi z tym ząbkowaniem ;D Tyle, że na pewno Kamie coś w buzi przeszkadza.

mój boże...
ja to się już na kwiecień do okulisty zapisałam, po po ciązy mam szkła zmienić, ale może i wy się przejdźcie co?? ;D ;D

reklama
Do góry