reklama
Flaurka
Fanka BB :)
Nic nowego kugela, każda sprawa dotyczaca dzieci zbiera zgola skrajne opienie rodzicow - vide - nasze forum.
Tu sa opinie roznych mam o tym leku:
Opinie o Camilia - homeopatia na bolesne ząbkowanie Boiron - bangla.pl
Tu sa opinie roznych mam o tym leku:
Opinie o Camilia - homeopatia na bolesne ząbkowanie Boiron - bangla.pl
Flaurka
Mi na bol zebów pomaga dentysta, a w skrajnych przypadkach zarlam ketonal jak tiktaki Sama dla siebie homeopatii nie stosowalam - ale ja rzadko choruję i jeszcze rzadziej biore cos przeciwbolowego. Ale dawalam kiedys kotu takie homeopatyczne granulki, nie pamietam juz na co i nie pytalam go czy pomaga
U nas pierwszy ząbek wyszedł bez większych ceregieli. Nie było mega ślinienia, tarcia po dziąsłach. Może odrobina więcej marudzenia. Przy drugim było ciut gorzej. Ale też bez przesady. Tylko noce niespokojne z ciągłym wybudzaniem się i spaniem z cycem w paszczy. Nam pomógł Viburcol.
azula
Kugela jesteś człowiekiem wielkiej wiary.Homeopatia to oszustwo szarlataneria ale to nic najważniejsze ,że działa jak to napisano na niemieckim forum wystarczy ,że się uwierzy..:-).U nas zębów brak żel jakiś mam na wszelki wypadek .Z tych opisanych objawów u nas tylko nocne dręczenie matki jest.Nawet się nie ślini do buzi to i owszem coś wkłada apetyt bez zmian zaczerwienienia nie widzę(ale może ja stara i ślepa;-):-))
e, tam, azula, az tak zle to nie jest ;-) Cala zachodnia medycyna oparta jest na homeopatii. Co to jest wg. Ciebie aspiryna? wyciag z kory wierzby Co jest glownym skladnikiem dentystycznych lekowi przeciwbolowych i przeciwzapalnych - olejek z gozdzika wlasnie :-)
reklama
Katasza- zazdroszczę, że tak bezproblemowo (no prawie bynajmniej);
drAsia- mój jest wywrotowiec, więc się nie zdziwię jak będzie na odwrót
ja dopóki nie zobaczę białej kreseczki, to pewna nie będę, że to ząbki.. może po prostu sobie marudzi, chociaż od marudzenia czerwonych dziąseł się nie dostaje- raczej.
azula- no już nie przesadzaj
co do leków, czytałam, że mamy chwalą Dentinox- żel na ząbkowanie, że to jeden z lepszych na rynku;
a Viburcol jest na receptę? i jak przekonać dziecko do homeopatii? "uwierz, że działa; robisz się senny, powieki stają się coraz cięższe.."
drAsia- mój jest wywrotowiec, więc się nie zdziwię jak będzie na odwrót
ja dopóki nie zobaczę białej kreseczki, to pewna nie będę, że to ząbki.. może po prostu sobie marudzi, chociaż od marudzenia czerwonych dziąseł się nie dostaje- raczej.
azula- no już nie przesadzaj
co do leków, czytałam, że mamy chwalą Dentinox- żel na ząbkowanie, że to jeden z lepszych na rynku;
a Viburcol jest na receptę? i jak przekonać dziecko do homeopatii? "uwierz, że działa; robisz się senny, powieki stają się coraz cięższe.."