reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Wiki Też Ma 6 I Nie Widać Póki Co, Zeby Się Któryś Miał Wykluć;-)
gratki, gratki dla nowych zęboli, u nas w końcu przebiła się jedynka górna (Lenka od razu lepiej śpi w nocy :-)) teraz czekamy na kolejną bo już też jest widoczna przez dziąsło, wyczuwalne też są dwójki górne ale mam nadziję że dadzą Lence trochę odpocząć po jedynkach
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
własnie ukruszyłam sobie zęba zahaczyłam nicią dentystyczną ((((( i znowu czeka mnie dentysta
Gratulacje dla Lenki i obawiam się ze mogą isc jej 4 na raz...tak jak było u nas
Gratulacje dla Lenki i obawiam się ze mogą isc jej 4 na raz...tak jak było u nas
własnie ukruszyłam sobie zęba zahaczyłam nicią dentystyczną ((((( i znowu czeka mnie dentysta
A mi o mało dziś Emilka nie wybiła zęba walnęła mnie w górną jedynkę porcelanową figurką aż się poryczałam tak bolało ale ząb na szczęście cały
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
o kurczę- musialo bolećA mi o mało dziś Emilka nie wybiła zęba walnęła mnie w górną jedynkę porcelanową figurką aż się poryczałam tak bolało ale ząb na szczęście cały
reklama