reklama
madzix
Fanka BB :)
U nas tez nic... no moze...nie jestem pewna... dziąsła mojej Tuni sa tak twarde jak nigdy. I mam z tym problem bo gryzie mnie nimi w sutki-a to naprawde boli. Poza tym zaczeła sie mocno slinic i wszystko gryzie -nawet szczebelki od łóżeczka- ale zębów nie widać
agusia9915
Matka wariatka
wyjdaU nas tez nic... no moze...nie jestem pewna... dziąsła mojej Tuni sa tak twarde jak nigdy. I mam z tym problem bo gryzie mnie nimi w sutki-a to naprawde boli. Poza tym zaczeła sie mocno slinic i wszystko gryzie -nawet szczebelki od łóżeczka- ale zębów nie widać
innego wyjscia nie ma
a widze wkoncu suwaczek ;-):-) zrobiłas
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Hubek dziekuje wszystkim za gratulacje!!!:-)
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
to my też się pochwalimy dziś przebiła się górna jedynka więc bilans dwa na dole i jeden u góry ale za chwilę wyjdzie i drugi u góry i będzie 1+1 dół i 1+1 góra. naszczęscie SZymek dalej jest delikatny jak je mleczko chyba wie że musi bo to jego i musi dbać co cycuszki bo będzie koniec.
kiedys spotkałam gdzieś link do takiej strony gdzie były narysowane ząbki dziecka i można zaznaczać ich kolejność jak wychodziły i kiedy no a teraz jakbym to chciała to nie mogę tego odszukać. może ktoś ma cos takiego??
kiedys spotkałam gdzieś link do takiej strony gdzie były narysowane ząbki dziecka i można zaznaczać ich kolejność jak wychodziły i kiedy no a teraz jakbym to chciała to nie mogę tego odszukać. może ktoś ma cos takiego??
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Gratulacje nowych zebolkow.